Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-HL5 nutikell (must)

Blitzwolf BW-HL5 nutikell (must)
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1892622
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf BW-HL5 nutikell (must)

Blitzwolf BW-HL5 nutikell oli mõeldud kasutajatele, kes hindavad funktsionaalsust, mugavust ja stiili. Selle kumer disain ei taga mitte ainult täiuslikku sobivust randmele, vaid ka elegantse välimuse. Tänu suurele valikule sihverplaatide ja menüüde vahel saab iga kasutaja kella kohandada vastavalt oma eelistustele. Bluetooth 5.3 versioon garanteerib stabiilse ühenduse ning ühilduvus Androidi ja iOS-iga tagab kasutuse mitmekülgsuse. Kell pakub ka muljetavaldavat komplekti funktsioone, sealhulgas tervise- ja aktiivsuse jälgimist, IP67 veekindlust ja pikka tööaega ühe laadimisega, mistõttu on see igapäevaelus asendamatu kaaslane.

Ergonoomiline disain

Blitzwolf BW-HL5 eristub ergonoomilise disaini poolest tänu kergelt kumerale struktuurile, mis sobib ideaalselt randmejoonega. See disain mitte ainult ei suurenda kandmismugavust kogu päeva jooksul, vaid tagab ka ekraani parema loetavuse. 2,1-tolline IPS-ekraan eraldusvõimega 320 x 386 pikslit pakub erksaid ja selgeid värve, mis teeb märguannete ja andmete lugemise igas olukorras lihtsaks.

Bluetoothi versioon 5.3

Kaasaegne Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab kiire ja stabiilse ühenduse sinu nutitelefoniga, minimeerides ühenduse katkemise riski. Tänu sellele saavad kasutajad nautida tervise- ja spordirakenduste kõneteadete, sõnumite ja andmete sujuvat sünkroonimist, kartmata olulise teabe kaotamist.

IP67 veekindel

Blitzwolf BW-HL5 loodi aktiivseid kasutajaid silmas pidades, pakkudes IP67 veekindlust. See tähendab, et kell on tolmu, higi ja lühiajalise vette kastmise suhtes vastupidav, mistõttu on see täiuslik kaaslane treeningu ajal, ujumisel või igapäevases kasutuses sõltumata ilmastikutingimustest.

Tegevuse ja tervise jälgimine

Kell pakub täiustatud tervise jälgimise funktsioone, nagu südame löögisagedus, vererõhk, vere hapnik (SpO2) ja glükoos, mis võimaldab teil reaalajas jälgida olulisi tervisenäitajaid. Lisaks võimaldavad arvukad spordirežiimid, sammulugeja, kaloriloendur ja distantsimõõtja kohandada jälgimist vastavalt kasutaja individuaalsetele vajadustele ja treeningueesmärkidele.

Pikk tööaeg ühe laadimisega

Tänu 300mAh aku mahutavusele saab Blitzwolf BW-HL5 ühe laadimisega kasutada kuni 7 päeva ning ooterežiimis võib see töötada kuni 20 päeva. Magnetlaadimissüsteem võimaldab kiirelt ja mugavalt kellale energiat lisada, minimeerides seadme täisfunktsionaalsuse taastamiseks kuluvat aega.

Määrake sisu

Nutikell x 1

Laadimiskaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

Mark BlitzWolf
Mudel BW-HL5
Bluetoothi versioon 5.3
Ekraan IPS, 2,1 tolli, 320 x 286 pikslit
Ühilduvad operatsioonisüsteemid Android 4.0 ja uuemad, iOS 9.0 ja uuemad
Puuteekraan Jah
Protsessor JL7013A+128M välklamp
Süsteemi keel poola, hiina, inglise, jaapani, prantsuse, saksa, hispaania, itaalia, vene, traditsiooniline hiina, korea, hollandi, portugali, tai, araabia
Funktsioonid Bluetooth-kõne, kõneteavitus, sõnumiteade, pulsi jälgimine, vererõhk, vere hapnikutase (SpO2), vere glükoosisisaldus, temperatuur, uni; arvukad spordirežiimid, sammulugeja, kaloriloendur, distantsimõõtja, spordirežiimid, äratuskell, stopper, "ei sega" režiim, heleduse muutmine, telefoni leidmine jne.
Veekindel IP67
Aku mahutavus 300 mAh
Tööaeg 4-7 päeva, 12-20 päeva (ooterežiim)
Laadimisaeg 3-4 tundi
Laadimise tüüp Magnetiline
Rihma pikkus umbes 269 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles