Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BlitzWolf BW-FYE13 TWS kõrvasisesed kõrvaklapid (mustad)

BlitzWolf BW-FYE13 TWS kõrvasisesed kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1458412
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

BlitzWolf TWS kõrvasisene kõrvaklapid BlitzWolf BW-FYE13 (must)

Panusta BlitzWolfiga kvaliteetsele helile. BW-FYE13 ühendab edukalt kõrge helikvaliteeti ja kaasaegse disaini. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste draiveritega, mille läbimõõt on 6,1 mm. Samuti on need äärmiselt vastupidavad ja IPX5 veekindlad. Kõrvaklappidel on mürasummutus, mis tähendab, et saate neid kasutada ka väga mürarikkas keskkonnas.

Erakordne helikvaliteet

Dünaamilised draiverid läbimõõduga 6,1 mm tagavad kristallselge ja üksikasjaliku heli. See tähendab, et te ei saa mitte ainult avastada seni tundmatuid detaile oma lemmiklugude kohta, vaid saate ka mänge mängides mängu sukelduda. Lisaks on need varustatud CVC mürasummutusega, nii et neid saab kasutada ka väga mürarikastes kohtades.

Ainulaadne disain

Kõrvaklapid on loodud pakkuma teile maksimaalset mugavust. Need istuvad ideaalselt kõrvadesse ja ei kuku välja isegi väga intensiivse treeningu ajal. Lisaks kasutavad nad TWS-tehnoloogiat, nii et te ei pea muretsema selle tüütu kaabli pärast.

Ei mingeid mahajäämusi

BlitzWolfiga ei takista miski teid võitmast! BW-FYE13 kõrvaklapid on varustatud täiustatud kiibiga ja toetavad Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, nii et need suudavad pakkuda kiiret ja stabiilset traadita ühendust madala latentsusajaga.

Veekindel

Kõrvaklapid on veekindlad vastavalt IPX5 standardile. See võimaldab teil BW-FYE13 kaasa võtta jõusaali või vihmaga jalutama – paar tilka vett ei ole nende jaoks hirmutav!

Pikk tööaeg

Ärge muretsege, et kõrvaklappide aku saab liiga kiiresti tühjaks ja rikub teie mängukogemuse. BW-FYE13 on varustatud vastupidavate akudega, mis pakuvad hämmastavalt pikka tööiga. Ooterežiimis võivad nad töötada kuni 240 tundi! Pealegi ei võta kõrvaklappide laadimine kaasasoleva ümbrise abil palju aega - piisab umbes 1-2 tunnist.

Puuteplaat

Kõrvaklappides kasutatakse puutepaneeli, mis parandab oluliselt nende jõudlust. Selle abil saate esitatava loo peatada/jätkama hakata, lugu muuta, helitugevust reguleerida ja isegi häälkõnedele vastata.

Kaasas

  • Kõrvaklapid koos laadimisümbrisega
  • USB C kaabel
  • 3 paari kõrvaklappe (S/M/L)
  • Kasutusjuhend
Bränd BlitzWolf
Mudel BW-FYE13
Nimi BlitzWolf BW-FYE13 TWS kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv Must
Tüüp Besdokova
Kaal 80 g
Mikrofon Jah
Helitugevuse reguleerimine Jah
Bluetoothi versioon 5.2
Toetatud profiilid HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Heli dekodeerimise tugi APT, AAS
Edastuskaugus 10 m
Sagedusreaktsioon 20-20 kHz
Aku mahutavus Kõrvaklapid: 50mAh x 2 / Laadimisümbris: 500mAh
Laadimisaeg (h) 1-2 tundi
Mänguaeg 6 tundi
Ooteaeg (h) 240 tundi
Veekindel IPX5
Laadimisliides USB-C
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles