Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-BTS8 luu juhtivad kõrvaklapid

Blitzwolf BW-BTS8 luu juhtivad kõrvaklapid
Pole laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1533344
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf BW-BTS8 luu juhtivad kõrvaklapid

Luu juhtivad kõrvaklapid kasutavad põsesarnade kaudu edastatavat vibratsiooni, et resoneerida sisekõrva luudega ja neid vibratsioone töötleb aju helidena. Seda tüüpi kõrvaklappidega ei blokeeri kasutaja kõrvakanalit – ta saab korraga kuulata muusikat, taskuhäälingusaateid ja olla ümbritsevast täielikult teadlik. See suurendab ohutust sportimise, töö või mängimise ajal. Blitzwolf BW-BTS8 on kõrvaklapid, mis pakuvad 10 tundi pidevat taasesitust, 32 GB sisseehitatud salvestusruumi, IPX8 veekindlust ja madalat latentsust, mida mängijad hindavad eriti.

Kuulmissüsteemi ohutus

Nendes kõrvaklappides kasutatav luu juhtivuse tehnoloogia võimaldab heli edastada ilma, et oleks vaja seadet otse kõrvadesse sisestada, mis avaldab positiivset mõju kõrvakanali hügieenile. Lisaks välistab see kuulmekile mehaanilise kahjustuse või liigse kuulmispinge, mis sageli tuleneb traditsiooniliste kõrvasiseste kõrvaklappide kasutamisest. BW-BTS8 ei paku mitte ainult ülimat helikvaliteeti, vaid pakub ka kasutaja kõrvadele tervislikku ja mugavat valikut, võimaldades neil nautida oma lemmikmuusikat või taskuhäälingusaateid, säilitades samal ajal kõrvahügieeni ja kuuldeaparaadi terviklikkuse.

Traadita ühendus ja aku tööiga

Blitzwolf BW-BTS8 on varustatud uusima Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga, mis mitte ainult ei taga stabiilset ja katkematut ühendust teie seadmega kuni 10 meetri kaugusel, vaid on ka energiasäästlik. 180 mAh aku ja kuni 10 tundi kestva akuga on need kõrvaklapid ideaalne kaaslane pikkadeks jalutuskäikudeks, intensiivseteks treeninguteks või lihtsalt oma lemmikesitusloendiga lõõgastumiseks.

sisseehitatud mälu

32 GB sisseehitatud mäluga Blitzwolf BW-BTS8 pakub ainulaadset MP3-mängija funktsiooni, mis võimaldab salvestada kuni 8000 muusikapala otse seadmesse. See mitte ainult ei muuda teie lemmikmuusikale juurdepääsu ilma lisaseadet kasutamata, vaid on ka suurepärane lahendus neile, kes soovivad jääda aktiivseks ja nautida suurepärast heli ilma nutitelefoni kaasas kandmata.

Kõrvaklappide disain

Need kõrvaklapid on ergonoomiliselt disainitud, et tagada kasutajamugavus. Nende suletud disain mitte ainult ei minimeeri heli leket, kaitstes teie privaatsust, vaid pakub ka intuitiivset taasesituse juhtimist sisseehitatud nuppudega. Nii on lihtne ja kiire hallata seda, mida praegu kuulate, olgu selleks siis audioraamatud või lemmikesitusloendid, ilma et oleks vaja lisaseadmeid.

Nautige pettumusteta

Olenemata sellest, kas mängite kiire tempoga mobiilimänge või kasutate väikese latentsusega heli nõudvaid rakendusi, pakuvad Blitzwolf BW-BTS8 kõrvaklappide mängurežiim ja madala latentsusajaga tehnoloogia kvaliteetset heli sünkroonimist. Olenemata sellest, kas olete mänguentusiast või juhuslik mängija, võimaldab see funktsioon teil mänguhelidele kiiresti reageerida, andes teile vastaste ees eelise.

Hüdroisolatsioon ja ENK

Vastupidavuse ja mitmekülgsuse hindamisel tasub mainida muljetavaldavat IPX8 veekindlust, mis muudab kõrvaklapid ilmastiku- ja higikindlaks, mistõttu sobivad need ideaalselt igaks tegevuseks. Samuti väärib märkimist, et ENC (Noise Canceling) funktsioon hoiab telefonikõned selgena, filtreerides välja mittevajalikud ümbritsevad helid. Kõik see kergel ja kompaktsel kujul (kaaluga vaid 28 g) muudab BW-BTS8 usaldusväärseks valikuks nõudlikele kasutajatele.

Paki sisu

Kõrvaklapid x 1

Laadimiskaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

Bränd Blitzwolf
Mudel BV-BTS8
Värv Must
Neto kaal 28g
Kõlarid 16 mm
Mikrofon Jah
Helitugevuse reguleerimine Jah
Bluetoothi versioon 5.3
Toetatud profiilid HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Edastuskaugus 10 m
Sagedusvahemik 20–20 000 Hz
Aku mahutavus 180 mAh
Laadimisaeg 2 tundi
Mänguaeg 10 tundi
Ooteaeg 10 päeva
sisseehitatud mälu 32 GB
Veekindel IPX8
ENK Jah
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp Luu juhtivus
Värv must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles