Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BlitzWolf BW-BL2 saatja/vastuvõtja, Bluetooth 5.0

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1455899
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bluetooth saatja/vastuvõtja Blitzwolf BW-BL2

Kompaktne BW-BL2 Bluetooth 5.0 saatja/vastuvõtja kaalub vaid 18 g ja pakub laialdast ühilduvust. See tagab usaldusväärse edastuse ja võib töötada kahes režiimis - TX või RX. Tänu sisseehitatud 200 mAh akule on BW-BL2 ka pikk tööaeg. See funktsionaalne seade osutub kasulikuks paljudes erinevates rakendustes.

Tasku suurus

BW-BL2 võib teiega kaasas olla peaaegu kõikjal. Tänu oma kergele kaalule ja mõõtmetele 44x44x12 mm mahub see hõlpsasti seljakotti, rahakotti või isegi taskusse. Samuti ei võta see teie kodus liiga palju ruumi – selle saab mugavalt paigutada kuhu iganes vajate.

Bluetooth 5.0 – fantastiline kõne kvaliteet

Mis võimaldab teil nautida usaldusväärset, kiiret ja stabiilset andmeedastust peaaegu igas olukorras? Tipptasemel Bluetooth 5.0 ühendus! BW-BL2 toetab A2DP edastus- ja vastuvõtuprotokolle, edastades signaali ilma viivituste, kogelemise ja muude probleemideta. See tagab ka suurepärase HD-helikvaliteedi ja väiksema energiatarbimise.

Rakenda seda kahel viisil

Seade töötab suurepäraselt nii saatja kui ka vastuvõtjana. TX-režiimis saate näiteks telerist heli juhtmevabadesse Bluetooth-kõrvaklappidesse edastada. RX-režiimis saate esitada telefonist pärit lugusid täiendaval võimendil. Vaata, mida veel saad!

Lai ühilduvus

Olenemata sellest, millist varustust te iga päev kasutate, ühildub BW-BL2 kindlasti vähemalt mõnega neist. Näiteks saate selle hõlpsalt ühendada teleri, sülearvuti, nutitelefoni või tahvelarvutiga. Saate selle ühendada ka kõrvaklappide või kõlariga. Võimalused on tõesti tohutud!

Pikk tööaeg

Saatja/vastuvõtja on varustatud vastupidava laetava akuga, mis tagab muljetavaldava tööaja. BW-BL2 võib töötada kuni 5 tundi TX-režiimis või kuni 7 tundi RX-režiimis. Seadme laadimiseks kulub vaid 2 tundi. Selline kõrge jõudlus vastab kindlasti teie ootustele.

Bränd Blitzwolf
Mudel BV-BL2
Bluetoothi leviala 10 m
Laadimisaeg 2 tundi
Bluetoothi versioon 5.0
Aku mahutavus 200 mAh
Ühendusmeetod ABI 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles