Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf AS-22 helivõimendi, 45W, Bluetooth 5.0, USB + kaugjuhtimispult (must)

Blitzwolf AS-22 helivõimendi, 45W, Bluetooth 5.0, USB + kaugjuhtimispult (must)
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1459522
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Võimendi Blitzwolf AS-22 45 W

Blitzwolf AS-22 helivõimendi on varustatud kaasaegsete kiipidega, mis tagavad kõrgklassi heli. Bluetoothi versiooni 5.0 moodul vastutab stabiilse signaali eest kuni 5 meetri kaugusel. Tootel on ka 3,5 mm AUX-, RCA- ja USB-pordid ning seda on lihtne kasutada, kasutades kaasasolevat kaugjuhtimispulti ja võimendi juhtpaneeli.

Stereo heli

Võimendi on loodud kõrget helikvaliteeti silmas pidades. Lisaks tekitab 2PCS-kiipide kasutamine tunde, nagu oleksite kontserdil. Selle tulemusena saate nautida kristallselget ja üksikasjalikku heli.

Mitu ühenduvusvalikut

Blitzwolf AS-22 kasutab Bluetooth 5.0, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse kuni 5 meetri kaugusel. Lisaks on toode varustatud AUX, RCA või USB 3,5 mm portidega. Samuti toetab see FM-raadiot. Võimendi saab edukalt ühendada nutitelefoni, sülearvuti, teleri või arvutiga.

Mugav

Seadme kasutamine ei tekita teile probleeme. Esipaneelil asuvad nupud võimaldavad reguleerida helitugevust, kõrgeid ja bassi. Teisest küljest saate nuppe kasutada lugude vahelejätmiseks ja tagasikerimiseks või loop mängimiseks. Komplektist leiate ka kaugjuhtimispuldi. Samal ajal annab LED-ekraan teile teavet seadme töö kohta.

Kaasas

  • võimendi
  • Pult
  • toiteallikas
Tootja Blitzwolf
Mudel AS-22
Värv must
Võimsus 45 W RMS x2
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala 5 m
Sisendpinge 12V DC/3A
Sagedus (FM-raadio) 87,5-108 MHz
Liides USB x2, RCA, AUX 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles