Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf AirAux AA-HE4 juhtmega kõrvaklapid, 3,5 mm pesa, 1,2 m (must)

Blitzwolf AirAux AA-HE4 juhtmega kõrvaklapid, 3,5 mm pesa, 1,2 m (must)
Pole laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1458735
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf AirAux AA-HE4 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid

Nautige suurepärast helikvaliteeti muusikat kuulates, mänge mängides või filme vaadates. Blitzwolf AirAux AA-HE4 kõrvaklapid on varustatud kahe 8 mm draiveriga, et saaksite nautida selget ja loomulikku heli. Neid eristab ka tugev ja vastupidav konstruktsioon. 3,5 mm AUX pesa abil saad need lihtsalt telefoniga ühendada ning neid saab mugavalt juhtida juhtmesse sisseehitatud kaugjuhtimispuldi abil.

Suurepärane helikvaliteet

Kõrvaklappide sageduskarakteristik on 20 Hz-20 kHz ja kaks dünaamilist 8 mm draiverit. Selle tulemusel pakuvad need veetlevat kvaliteetset heli. Samuti võimaldavad need nautida tugevat, sügavat bassi, selgeid, kargeid kõrgeid helisid ja uskumatut detailirohkust. Valige AA-HE4 kõrvaklapid ja laske end kutsuda suurepärastele muusikalistele pidustustele!

Uskumatult mugav

Kuulake muusikat nii palju kui soovite, ilma väsimuse või ebamugavustunde pärast muretsemata. AA-HE4 kõrvaklapid on ergonoomilise disainiga ja pakuvad uskumatut mugavust. Need sobivad ideaalselt kõrvadesse ega kuku neist välja isegi siis, kui liigute palju ja tegelete spordiga. Nüüd võivad teie lemmiklaulud teid terve päeva lõbustada – nii kodus, tööl kui ka treeningute ajal. Samas näevad kõrvaklapid väga stiilsed välja.

Keerulisus igas detailis

Kõrvaklappide juhe on valmistatud vastupidavast TPE materjalist, mistõttu on see sassivaba. Samuti on see uskumatult vastupidav. AA-HE4-l on ka kvaliteetsetest materjalidest valmistatud 3,5 mm pesa, mis tagab usaldusväärse signaaliedastuse ja on äärmiselt kulumiskindel. Lisaks on kõrvaklappe väga mugav hoida ja transportida – need ei võta liiga palju ruumi.

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

Nüüd on teil alati kõik vajalik käepärast! Kõrvaklappidel on kaablisisene kaugjuhtimispult, mis võimaldab mugavalt juurdepääsu mitmele põhifunktsioonile. Sellega saate näiteks taasesituse peatada või jätkata, sissetulevale telefonikõnele vastata või sellest keelduda ning helitugevust reguleerida.

Bränd Blitzwolf
Mudel AA-HE4
Värv Must
Juht 8 mm, dünaamiline, topelt
Hankige tundlikkus 94±3dB
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Mikrofon Jah
Ühendus 3,5 mm
Materjal TPE
Kaabli pikkus 120 cm
Kaal 120 g
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles