Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf AA-GCR3 2.0 arvutikõlarid mängijatele, Bluetooth 5.0, RGB, AUX

Blitzwolf AA-GCR3 2.0 arvutikõlarid mängijatele, Bluetooth 5.0, RGB, AUX
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1458739
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arvuti kõlarid Blitzwolf AA-GCR3 2.0 mängijatele

Nautige kvaliteetset heli ja saavutage oma unistuste keelekümbluse tase. Blitzwolf AA-GCR3 2.0 arvutikõlarid on varustatud nelja kõlariga, mis pakuvad vapustavat HiFi stereoheli. Neid eristab ka värvikas RGB-valgustus koos 6 saadaoleva efektiga. Saate nendega ühenduse luua Bluetooth 5.0 või 3,5 mm AUX-kaabli kaudu. Nende mugava juhtimise tagab kaablisse ehitatud pult.

Suurepärane HiFi stereoheli kvaliteet

Sukelduge mängu ja pakkuge unustamatu kogemus. AA-GCR3 kõlarid on võimelised taasesitama kvaliteetset HiFi stereoheli – need on varustatud 4 kõlariga ja nende väljundvõimsus ulatub 2x5 W-ni. Veelgi enam, täiustatud 2.0 süsteem tähendab, et saate nautida laiemat helivälja ja täiustatud võimsat bassi. Tänu sellele kuulete lähenevat vaenlast hõlpsalt ja tuvastate selle asukoha – nüüd ei üllata te enam!

Dünaamiline RGB valgustus

Hoolitsege oma mängutoa hämmastava atmosfääri eest. AA-GCR3 kõlaritel on värviline RGB valgustus, et luua fantastiline õhkkond. Saate valida ka 6 laheda efekti vahel, nagu sinine, vooder, spekter, värvimuutus, punane ja roheline. Proovige kõiki saadaolevaid seadeid ja valige see, mis teile kõige rohkem meeldib!

2 ühendusvõimalust

Kõlaritega ühendamiseks on kaks võimalust. Näiteks on võimalik neid ühendada arvutiga 3,5 mm AUX kaabli kaudu. Kas eelistate juhtmevaba lahendust? Ühendage AA-GCR3-ga Bluetooth 5.0 kaudu ja nautige stabiilset ja kiiret edastamist – ärge muretsege viivituse või muude signaaliprobleemide pärast. Nüüd ei piira sind enam miski!

Veel rohkem mugavusi

Vaatamata suurepärastele võimalustele on kõlarid äärmiselt kompaktsed – need ei võta laual liiga palju ruumi. Nende mõõtmed on vaid 102x179x82mm. Lisaks hõlbustab seadmete juhtimist kaablisse ehitatud pult. Sellega saate näiteks reguleerida helitugevust või valida valgusefekte. Blitzwolfiga on kõik vajalik alati käepärast!

Kasti

  • Arvuti kõlarid USB toiteadapteriga
  • Kasutusjuhend
Bränd Blitzwolf
Mudel AA-GCR3
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.0
väljundvõimsus 5 W x 2
Sagedusreaktsioon 80Hz-18kHz
Signaali ja müra suhe ≥75 dB
Konverter 2,5 tolli
Liides ABI 3,5 mm
Toiteallikas USB
Toiteallikas 5 VDC / 1 A
Kaal 850 g
Mõõdud (üks kõlar) 82x179x102mm
Omadused
Väljundvõimsus 10 W
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles