Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzmax BW-WA3 Pro juhtmeta Bluetooth 5.0 kõlar (must)

Blitzmax BW-WA3 Pro juhtmeta Bluetooth 5.0 kõlar (must)
Pole laos
  • 122.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 41 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1459526
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar Blitzmax BW-WA3 Pro Bluetooth 5.0 (must).

Muusika ei tunne piire. Juhtmeta kõlar Blitzmax BW-WA3 Pro pakub vapustavat heli sügava bassi, kristallselgete kõrgete helide ja 360° ruumilise heliga. See on varustatud kauakestva akuga mahuga kuni 1600 mAh ja tagab ühe laadimisega kuni 15 tundi kestvat akut. See võimaldab teil ühendada neljal erineval viisil ja pakub kolme ekvalaiseri režiimi. Lisaks annab RGB-valgustus sellele juhusliku välimuse ja veekindel disain tähendab, et saate seda vabalt kasutada peaaegu igas keskkonnas.

Värviline RGB valgustus

Üllata oma sõpru hämmastavate valgusefektidega. Kõlar on varustatud värvilise RGB-valgustusega, nii et saate hõlpsasti luua omanäolise atmosfääri näiteks kodupeo ajal koos sõpradega. Dünaamilised efektid meeldivad kindlasti kõigile!

Veelgi parem helikvaliteet

Viige oma muusikakogemus järgmisele tasemele. Blitzmax BW-WA3 Pro kõlar annab kuni 120 W võimsust ja on varustatud topeltmembraaniga. Nii saate nautida kristallselget ja üksikasjalikku heli. Kõrva meeldivad kõrged helid ja tugev, sügav bass võimaldavad teil avastada lemmiklugudes varem tundmatuid detaile. Veelgi paremate tulemuste saamiseks ühendage kaks kõlarit vapustava 360° ruumilise heli jaoks.

Kohandage seda vastavalt oma eelistustele

Nüüd saate heli lihtsalt oma maitse järgi kohandada. Kõlar võimaldab valida ühe kolmest ekvalaiseri režiimist. Teie käsutuses on Heavy Bass, Vocal ja 3D režiimid. Vajutage lihtsalt juhtpaneelil EQ nuppu!

Kuulake oma lemmiklaule erinevatest allikatest

BW-WA3 Pro võimaldab teil muusikat esitada neljal erineval viisil. Seade kasutab Bluetooth 5.0, mis tagab kiire ja töökindla juhtmevaba ühenduse. Selle sidumine valitud seadmega ei tekita probleeme. AUX-porti saate kasutada ka kõlariga ühendamiseks kaabli abil. Toode toetab ka TF-kaarte ja USB-mäluseadet.

Tööaeg kuni 15 tundi

Kuulake oma lemmikesitusloendeid nii palju kui soovite. Juhtmeta kõlar on varustatud vastupidava akuga, mille maht on kuni 16 000 mAh. See annab teile vabaduse kuulata muusikat kuni 15 tundi, kui RGB-valgustus on välja lülitatud, või kuni 12 tundi, kui see on sisse lülitatud. Ooterežiimis peab seade vastu kuni 24 kuud! Ainuüksi laadimine võtab aega umbes 6 tundi.

Loodud kasutajat silmas pidades

Võtke kõlar kõikjale kaasa. Mudelil BW-WA3 Pro on kerge disain ja praktiline õlarihm lihtsaks transportimiseks, nii et saate selle hõlpsalt kaasa võtta, et sõpradega randa kohtuda või aiapeole. See on ka IPX5 veekindel, nii et sa ei pea muretsema, et see näiteks vihmase ilmaga kahjustada saaks. Pealegi pole vaja muud kui ühendada kõlar nutitelefoniga, et mugavalt helistada.

Kaasas

  • Bluetooth kõlar Blitzmax BW-WA3 Pro
  • õlarihm
  • USB C kaabel
  • 3,5 mm helikaabel
  • kasutusjuhend
Bränd Blitzmax
Mudel BV-VA3 Pro
Värv Must
Maksimaalne võimsus 120 W
Hinnatud jõud 100 W
Kaal 2654 g
Mõõtmed Ligikaudu 28 x 11 x 10 cm.
Mikrofon Jah
Bluetoothi versioon Versioon 5.0
Bluetoothi profiilid HSP/A2DP/AVRCP
Vahemik 10 m
Takistus 4 oomi ± 15%
Sagedusreaktsioon 20-16000Hz
Tundlikkus -42 dB
Aku mahutavus 16000 mAh
Laadimisaeg umbes 6 tundi
Muusika aeg 15 tundi (helitugevus 50%, RGB väljas) 12 tundi (helitugevus 50%, RGB sees)
Aeg helistada 20 tundi (70% mahust)
Ooteaeg Umbes 24 kuud
Veekindel IPX5
TF kaart Maksimaalne tugi 128G
USB Maksimaalne tugi 128G
Laadija Tüüp C (5 V/3 A)
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles