Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blaupunkt FMM401 hakkmasin 500 W Valge

Blaupunkt FMM401 hakkmasin 500 W Valge
Laos
  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid Blaupunkt
Kauba ID: 1775311
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lihtne kasutada!

Lasanje, spagetid bolognese, klassikaline frikadeller või lihapallid kastmes on kahtlemata väga maitsvad road. Nende peamine koostisosa on hakkliha, mis on kõige parem jahvatada vahetult enne roa valmistamist. Seetõttu haaravad kõik, kes oma pere tervisest hoolivad, hea meelega Blaupunkt FMM401 elektrilise hakklihamasina pakutavatest võimalustest.

Elektriline hakklihamasin Blaupunkt FMM401 suudab töödelda kuni 2 kg liha, puuvilju, köögivilju või pähkleid minutis! Seega on see ülikiire ja tõhus toiduainete peeneks jahvatamisel. Vaatamata suurele kasutegurile on selle töö suhteliselt vaikne – müratase ei ole suurem kui 80 dB. Sel põhjusel ei häiri veski töötamine kokka ega pereliikmeid.

Äärmiselt oluline parameeter, mida hakklihamasina kasutamisel arvestada, on selle võimsus, mis FMM401 puhul võib ulatuda kuni 1500 W-ni. Lisaks on seadmel pöördrežiim. See funktsioon on äärmiselt kasulik, kui tooted jäävad jahvatuskambrisse kinni.

Komplekti kuulub 3 vastupidavast inox terasest plaati, 3, 5 ja 7 mm avadega ning nuga ja tõukur. Töömugavust täiendavad metallist lihvimiskauss ja söödaalus, et tagada seadme pikk ja tõrgeteta töö.

FMM401 on intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav tänu kolmele sinisele LED-taustvalgustusega nupule.

Kui teile meeldib kvaliteetne toit ja praktiline köögitehnika, siis FMM401 elektriline hakklihamasin vastab kindlasti teie kulinaarsetele ootustele.Blaupunkt FMM401. Vahelduvvoolu sisendpinge: 220-240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Tera materjal: roostevaba teras, korpuse materjal: plastik. Laius: 334 mm, sügavus: 153 mm, kõrgus: 288 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles