Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blaupunkt FKS601 köögikaal Valge Countertop Rectangle Elektrooniline köögikaal

Blaupunkt FKS601 köögikaal Valge Countertop Rectangle Elektrooniline köögikaal
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Blaupunkt
Kauba ID: 1775286
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Köögi täpsus on toiduvalmistamisel ja küpsetamisel vaid pool lugu. Seda ei saa aga ilma õige seadmeta teha.

Selles stsenaariumis läheb Blaupunkti uus idee – suure 23 x 16 cm platvormiga klaasist köögikaal FKS601, mis on valmistatud 3 mm paksusest karastatud klaasist – hästi läbi. Veelgi enam, klaasplatvormil pole tarbetuid sooni ega eendeid, mis teeb selle puhtana hoidmise ülimalt lihtsaks.

Suur sinine taustvalgustusega 46-millimeetrise läbimõõduga ekraan ja puutetundlik nupp muudavad kaalude kasutamise intuitiivseks ning kuvatavad mõõdud on selgelt nähtavad.

Mudeli FKS601 väga kasulik funktsioon on kaalu teisendamine vee- või piimamahtudeks. Tänu paigaldusele muutuvad köögimõõtetopsid ebavajalikuks, kuna kaal teeb seda automaatselt. Lihtsalt muutke seadetes mõõtühikut ja tulemus kuvatakse liitrites või milliliitrites.

Valge klaasist kaalude lihtne disain sobib ideaalselt modernse, minimalistliku köögikorraldusega. Seda hindavad ka need, kellele kitsad köögi töötasapinnad ei meeldi, sest 2 cm kõrgused kaalud mahuvad igasse sahtlisse.

Blaupunkti klaasist kaalude maksimaalne kandevõime on 5 kg ja mõõtetäpsus 1 g.

Kaalud töötavad kahe AAA patareiga, mis on seadmega kaasas.Blaupunkt FKS601. Tüüp: Elektrooniline köögikaal, Maksimaalne kandevõime: 5 kg, Täpsus: 1 g. Taustavalguse värv: sinine. Patarei tüüp: AAA. Laius: 230 mm, Sügavus: 160 mm, Kõrgus: 20 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles