Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blaupunkt DTS612 elektriline hambahari Sonic hambahari

Blaupunkt DTS612 elektriline hambahari Sonic hambahari
Laos
  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Blaupunkt
Kauba ID: 1773839
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Igapäevane suuhügieen on hädavajalik, et nautida kaunist naeratust ja värsket hingeõhku. Hammaste ja igemete eest hoolitsemine mõjutab ka kogu keha, sest halvasti hooldatud hambad ja igemed võivad põhjustada mitmeid terviseprobleeme. Seetõttu on nii oluline, et hambahari võimaldaks tõhusat ja ohutut suuõõne puhastamist.

Sellist kindlustunnet pakub hambahari DTS612 sonic – kvaliteetne spetsiaalne toode, mis on loodud inimestele, kelle jaoks õige suuhügieen on iga päeva oluline punkt.

DTS612 hambaharja töö põhineb ultraheli vibratsiooni tekitamisel. Vibratsiooni kõrge amplituud ja sagedus kanduvad edasi hambaharjapeadesse, mis panevad harjased vibreerima. See harjamisviis on eriti soovitatav ülitundlikkuse ja parodontoosiga inimestele, sest erinevalt pöörlevatest harjapeadest on sonic hambaharja pea hammaste ja igemete pinnal väga õrn. Tänu UltraSonic Vibration tehnoloogiale teeb hambaharjapea kuni 48 000 harjamisliigutust minutis, eemaldades hambakatu tõhusalt pühkimisliigutustega, mida hambaarstid eriti soovitavad.

Vaatamata kõrgele vibratsioonile ja suurele efektiivsusele on hambaharja kasutamine täiesti ohutu. Sonicu hambaharjad on eriti soovitatavad breketeid kandvatele inimestele, kuna need tungivad suurepäraselt hambavahedesse ja raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse suuõõnes.

DTS612 pakub nelja töörežiimi, võimaldades kasutajatel kohandada hambaharja vastavalt oma vajadustele ja eelistustele.

Pärast esimese režiimi valimist õrn, vibratsiooni hulk ja juuste läbipainde amplituud on väikseim, mida kindlasti hindavad inimesed, kes kannatavad hammaste tundlikkuse all või kellel on palju täidiseid.

Teist režiimi, igapäevast, soovitab enamik kasutajaid vaikimisi igapäevaseks kasutamiseks ja pakub seadme optimaalset tööd. Lülitades sisse kolmanda režiimi, valgendamise, saavutate suurima arvu peavibratsioone ja hambahari töötab kõige tõhusamalt, taastades hammastele nende loomuliku valge värvi.

Neljandas ja viimases režiimis, massaažis, on peas vaheldumisi kiire ja aeglane lisapulsiliigutus, masseerides igemeid ja parandades nende sees vereringet, mis on palja hambakaelaga inimestele äärmiselt oluline.

DTS612-l on 2-minutiline taimer, mis võimaldab kasutajal kontrollida harjamisele kuluvat aega, ja 30-sekundiline mikrotaimer, mis annab teada, millal alustada järgmise suuõõnepiirkonna puhastamisega. Hambahari on varustatud ka funktsiooniga, mis kaitseb liigse surve eest hamba pinnale, vähendades pea vibratsiooni.

USV tehnoloogia tagab hammaste dünaamilise harjamise ning kiire vibratsioonisagedus ja suur harjaste liigutuste amplituud annavad kasutajale puhtustunde. PerfoBrush M hari masseerib suurepäraselt igemeid, eemaldades lisaks hambakatu, värvimuutused ja ladestised, jõudes ka kõige raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse.

DTS612 hambaharja komplekt sisaldab 2 vahetatavat harjapead. Pange tähele, et vastavalt hambaarstide soovitustele tuleks harjapead uute vastu välja vahetada umbes pärast seda. 3 kuud kasutusiga. Seda tuletab kasutajale meelde spetsiaalne indikaator, mis näitab, et harjapea tuleks välja vahetada. Harjapead on Blaupunkti tootevalikust saadaval lisavarustusena ACC047.

Hoolitsege igakülgselt oma suuhügieeni eest kvaliteetse Blaupunkt DTS612 heliharjaga ja saate teada, kui palju tõhusam on hambaid, igemeid ja hambavahesid ultraheliga puhastada kui traditsioonilised manuaalsed või elektrilised hambaharjad. Unustage hambakivi ja värvimuutused!Blaupunkt DTS612. Hambaharja tüüp: Sonic hambahari, Hammaste harjamise režiimid: Igapäevane hooldus, Massaaž, Tundlik, Poleerimine. Toiteallikas: aku. Kaasas olevate harjapeade arv: 2 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles