Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blaupunkt DTS601 elektriline hambahari Sonic hambahari Valge

Blaupunkt DTS601 elektriline hambahari Sonic hambahari Valge
Pole laos
  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid Blaupunkt
Kauba ID: 1773838
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Blaupunkt DTS601 sonic hambahari on kvaliteetne spetsialiseeritud toode inimestele, kelle suuhügieen on päeva jooksul oluline. Me kõik teame, et igapäevane hammaste ja igemete tervise eest hoolitsemine on kauni naeratuse ja värske hingeõhu nautimiseks hädavajalik. Lisaks võivad piisava hügieeni puudumisel suuõõnes bakterid põhjustada mitmeid tervisega seotud tüsistusi, mis võivad mõjutada kogu keha. Blaupunkti kaubamärk on disaininud DTS601 sonic hambaharja tagamaks, et teostatav puhastus on tõhus ja ohutu.

ULTRAHELI TEHNOLOOGIA
DTS601 põhineb ultrahelil. Harjapeas on generaator, mis tekitab väga kõrge sagedusega helisid, põhjustades harjaste värisemist. Seda tüüpi hambahari on eriti soovitatav hammaste ülitundlikkuse ja parodontiidi korral, sest erinevalt pöörlevatest harjadest on sonic hammastele ja igemetele väga õrn. Tänu UltraSonic Vibration tehnoloogiale teeb harjapea kuni 32 000 harjamisliigutust minutis, eemaldades hambakatu tõhusalt pühkivate liigutustega, mida soovitavad eriti hambaarstid. Vaatamata tohutule vibratsioonile ja suurele efektiivsusele on harja kasutamine täiesti ohutu. Tänu suurepärasele hambavaheruumi läbitungile ja raskesti ligipääsetavatele suupiirkondadele on sonic hambaharjad eriti soovitatavad breketeid kandvatele inimestele.

3 TÖÖREŽIIMI
DTS601 hambahari pakub kolme töörežiimi, mis annab võimaluse sobitada töörežiim vastavalt oma eelistustele ja hammaste tüübile. Pärast esimese režiimi – õrn – valimist vähendab hari vibratsiooni ja harjaste läbipainde amplituudi, mida hindavad ülitundlikkuse all kannatavad või paljude hammaste täidisega inimesed. Teist igapäevast programmi soovitab enamik kasutajaid vaikimisi igapäevaseks kasutamiseks ja pakub optimaalset jõudlust. Pärast kolmanda programmi – massaaži – käivitamist hakkab pea kiirelt ja aeglaselt pulseerima, et muutusi teha, masseerida igemeid ja parandada vereringet.

KASUTAMISE MUGAVUS
DTS601 on varustatud kaheminutilise taimeriga, mis võimaldab kontrollida hammaste puhastamisele kuluvat aega, samuti 30-sekundilise mikrotaimeriga, mis annab teada, millal liikuda järgmisse puhastustsooni. Hari on varustatud ka funktsiooniga, mis kaitseb liigse surve eest hamba pinnale, vähendades pea vibratsiooni. Seda hindavad väga parodontiidi ja tundlike, katmata hammaste kaelaga inimesed.Blaupunkt DTS601. Hambaharja tüüp: Sonic hambahari, Hammaste harjamise režiimid: Igapäevane hooldus, Massaaž, Tundlik, Toote värv: Valge. Toiteallikas: Aku, Aku tüüp: Sisseehitatud aku. Kaasas olevate harjapeade arv: 3 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles