Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blaupunkt CMD802WH kohvimasin Täisautomaatne Drip kohvimasin 1,5 L

Blaupunkt CMD802WH kohvimasin Täisautomaatne Drip kohvimasin 1,5 L
Laos
  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Blaupunkt
Kauba ID: 1772242
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Hommikuse kohvi selge aroom!

See seade sobib suurepäraselt ka lehetee keetmiseks. Protseduur on sama, mis kohvi valmistamisel, ainult et teelehed asetatakse filtrisse.
Lisaks on kohvimasinal pruulimise-aroomi intensiivsuse regulaator. Pärast “Strength” nupu vajutamist voolab vesi pikemate tsüklitena üle, tänu millele saab pruul rohkem maitset ja intensiivsust.

Tilkkohvimasin CMD802WH on varustatud temperatuuri hoidmise funktsiooniga, nii et kui sirutate käe oma kohvi järele isegi mõne aja pärast, võite olla kindel, et see on endiselt soe.

Seadme automaatne väljalülitamine pärast 40-minutilist tegevusetust ja kohvimasina ekraan, mis näitab praegust kellaaega ja toimib samal ajal elegantse kellana, lisab töömugavust.

CMD802WH sobib ideaalselt EKS802WH veekeetja ja TSS802WH rösteriga, et luua esteetiline ja kaasaegne kööginurk maitsva hommikusöögi jaoks.

Elegantne, stiilne, värvitooniga sobitatud kohvimasin ei toita teid mitte ainult hommikuti aromaatse kohviga, vaid on ka kodu- või kontoritehnika dekoratiivne detail. Blaupunkt CMD802WH ülevoolukohvimasin on intuitiivne ja funktsionaalne ning samal ajal “serveerib” maitsvat kohvi.

Kohvi valmistamine oma perele või külalistele toimub nii, et valatakse nõusse vastav kogus jahvatatud kohvi, sisestatakse esmalt paberfilter (1×4) või korduvkasutatav filter ja vajutatakse nuppu. Vesi imbub spetsiaalses mahutis, mille maksimaalne maht on 1,5 liitrit, läbi kohvi ja valmis tõmmis liigub potti.

Nii saad korraga valmistada 12-14 kohvitassi! Kui pruulimisprotsess on lõppenud, tühjendage ja peske korduvkasutatav nailonfilter, et seda saaks uuesti kasutada. Kui olete kasutanud paberfiltrit, visake see biolagunevate või segajäätmete hulka. Kohvimasin võimaldab määrata ka aja, milleks soovite kohvi valmistada. Selle funktsiooni abil võib värskelt valmistatud kohvi aroom teid hommikul üles äratada. Kõik, mida pead tegema, on seada keetmise algusaeg eelmisel õhtul.Blaupunkt CMD802WH. Toote tüüp: Tilkkohvimasin, Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne, Veepaagi maht: 1,5 L, Kohvi sisendtüüp: Jahvatatud kohv, Valmistatud kohvi reservuaar: Kann, Mahutavus tassides: 14 tassi. Võimsus: 900 W. Toote värv: Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles