Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blaupunkt ACF601 Jahutusventilaator

  • 155.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52 €
Kaubamärgid Blaupunkt
Kauba ID: 1894606
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Me kõik otsime võimalusi oma korterite või kontorite jahutamiseks kuumadel kevad- ja suvepäevadel, mil sisetemperatuuri tõustes meie keskendumis- ja toimimisvõime kahaneb. Kui me ei saa endale lubada kliimaseadet, on parimaks tehnoloogiaks sisetemperatuuri alandamiseks aurustav õhujahuti – seade, mis ei too kaasa kuuma õhu väljutamist õue. Seda saab kasutada kohtades, kus kliimaseadme paigaldamine pole võimalik või kui kuuma õhu väljalaskevooliku paigaldamine on liiga problemaatiline või ebaefektiivne. Aurustavad õhujahutid jahutavad õhku, puhudes seda kiirusega läbi veekardina. Samal ajal jahutab aurustunud vesi oluliselt ka õhku. Seadmed puhastavad ka õhku tolmust ja tagavad kõrgema õhuniiskuse, mis on boonus, mida ei tohi kasutamata jätta.

Blaupunkti ACF601 on keskkonnasõbralik ja energiasäästlik kaasaskantav aurustav õhujahuti, mis värskendab teid lõõskava kuumuse ajal. Suure jõudlusega 80-vatine vaskmootor käivitab väga võimsa õhuvoolu, et jahutada umbes. 30-40 m2 siseruumides maksimaalsel ventilaatori kiirusel (12 m/s). Täpsemaks reguleerimiseks vastavalt isiklikele eelistustele ja sisetemperatuurile saate vahetada nelja ventilaatori kiiruse vahel. Kahel tasapinnal võnkumise funktsioon tagab ühtlase õhujaotuse kogu teie elu- või kontoriruumis, samas kui lisakonteiner jahutuspatjade jaoks (kaasas kaks padjakest) suurendab õhujahutuse efektiivsust ja tagab õhu õige niisutamise. ACF601-l on loomuliku tuule funktsioon, mis tähendab, et see muudab õhulöögi kiirust lühikeste ajavahemike järel, et saavutada loomulikum ja peenem efekt.

Seadme müravaba töö (madalaimal kiirusel alla 45 dB) garanteerib, et õhujahuti töö ei sega teie tähelepanu töö ajal, raamatut lugedes või hea une ajal.

Tootja on lisanud ACF601-sse taimeri, nii et saate määrata aja, millal soovite, et seade teie kodus või kontoris maha jahutaks. Toiming on kasutajasõbralik, hõlpsasti loetava puutetundliku nupuga ekraani ja kaugjuhtimispuldiga, mis võimaldavad hõlpsat juurdepääsu seadme funktsioonidele.

Seadme integreeritud rattad ja kerge konstruktsioon tagavad selle liikuvuse, nii et saate seda kasutada igas teie valitud ruumis.Blaupunkt ACF601. Tüüp: Kaasaskantav aurustav õhujahuti, Toote värv: Valge, Rataste arv: 4 ratast. Sobib ruumidele kuni: 40 m², Õhukiirus: 12 m/s, Müratase: 45 dB. Toiteallika tüüp: AC, Ühendatud koormus: 120 W, AC sisendpinge: 220 - 240 V. Laius: 388 mm, Sügavus: 336 mm, Kõrgus: 813 mm
Omadused
Andmesideprotokolli toed (uus) Nupud, kaugjuhtimispult
Energiatarve (tavaline) 120 W
Kassettide arv pakendis 2
Mahuti jahutuskassettide jaoks Jah
Mitmikpakk 9 kg
Mootorite arv 1
Müratase 45 dB
Õige pistiku tüüp 336 mm
Õigete pistikute arv 813 mm
Paagi maht 20 L
Paigutus Põrand
Pakendi tüüp 388 mm
Pakub sadamaid 4
Satelliidid Jahutusventilaator
Taimer Jah
Toiteallika tüüp AC
Toote värv Valge
Vahelduvvoolu sisendpinge 220-240 V
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50/60 Hz
Võnkumine Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles