Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blackview A90 16,2 cm (6,39 tolli) kahe SIM-kaardiga Android 11 4G USB Type-C 4 GB 64 GB 4280 mAh lilla

  • 210.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 70.33 €
Kaubamärgid Blackview
Kauba ID: 1877866
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Õhuke ja kerge, sära teie käes
8,8 mm õhuke ja 185 g kerge, A90 on võrreldamatu mugavusega lihtne käes hoida. 3D-kaarjas rafineeritud tagapaneel ühendab suurepäraselt esteetika ja ergonoomika, et muuta iga välimus, puudutus ja puudutus naudingut täis.

Võimas protsessor,
Kiiresti valmis

MediaTek P60 kaheksatuumalise protsessori toel parandab A90 GPU jõudlust 10%, CPU jõudlust 20%, töötlemiskiirust 40% ja laadib vaevata nõudlikud mängud sekundi murdosaga. 4 GB muutmäluga toetab see mitte-ummunud multitegumtöötlust. 64 GB ROM koos kuni 128G TF-kaardi laiendusega võimaldab mahutada videoid, fotosid ja mänge.


Viimased
Android 11

Doke OS on unikaalselt välja töötatud Android 11 baasil ja läheb Androidi süsteemist kaugemale sõbralikuma suhtluse, nutikama juhtimise ja sujuvama toimimise poolest. OS 1.0 versioonilt OS 2.0 versioonile üle minnes saate parema kogemuse, mis võib konkureerida kuulsate telefonibrändide süsteemidega.

Salvestage iga
Meeldiv hetk

A90 viib fotograafia järgmisele tasemele oma professionaalse 12MP tagakaamera ja 8MP esikaameraga. Ükskõik, kas pildistate keerukat maastikku või teete selfie't, saate hõlpsalt võtteid truult optimeeritud värvide, kontrasti ja heledusega.

HDR
Jäädvustage rikkalikumaid värve ja täiuslikumaid detaile
optimaalse valguse säritusega.

HDR video
Oma algsele stseenile truu.
Muutke iga kaader ellu.

AI kaunistamine/portree
Kohandatud ja loomulikum näohooldus
ilu parandamine.

Öörežiim
Lähemal või kaugemal saate hämaras keskkonnas selgema pildi.

Kauakestev nauding
4280 mAh suure mahutavusega aku koos sisseehitatud täiustatud toitehaldussüsteemiga tagab pideva toite ja toetab vaevata kuni 25 tundi pidevat muusikanaudingut. Vabastage end sagedastest laadimisprobleemidest.

Vaadake lisateavet suuremal ekraanil
6,39-tollise sisemise ekraani, 19,5:9 kuvasuhte ja kõrge eraldusvõimega A90 pakub laiemas vaates rohkem ja selgeid detaile, pakkudes suurepäraseid video- ja mängukogemusi. Väike esikaamera vasakus ülanurgas pakub optimaalset kogemust minimaalsete häiretega.

Multifunktsionaalne NFC
Lihtsam ja kiirem. Toetage erinevaid NFC-makseid, nagu ostlemine, ühistranspordipiletite ostmine jne.

Sõrmejäljega avamine
Ülitundlik sõrmejäljeandur paremal kaare küljel võimaldab teil sõrme loomulikult asetada ja telefoni kiiresti avada.

MOOD SINU KÄES
Valige värv, mis väljendab ennast kõige rohkem. Hästi viimistletud viimistlus hoiab valguses läikivana ja näeb alati täiesti uus välja.Blackview A90. Ekraani diagonaal: 16,2 cm (6,39"), Ekraani eraldusvõime: 720 x 1560 pikslit. Protsessori sagedus: 2 GHz, Protsessori perekond: Cortex, Protsessori mudel: MT6771. RAM-i maht: 4 GB, RAM-i tüüp: DDR3, Sisemälu maht: 64 GB Tagakaamera eraldusvõime: 12 MP, Tagakaamera tüüp: Kahe SIM-kaardi võimalus: Android 11. Aku maht: 4280 mAh

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles