Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bitvae R2 pöörlev hambahari peakomplekti ja ümbrisega (roosa)

Bitvae R2 pöörlev hambahari peakomplekti ja ümbrisega (roosa)
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1462422
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pöörlev hambahari koos lisade komplekti ja ümbrisega Bitvae R2 (roosa)

Kas soovite oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolt kanda? Bitvae R2 abil on see võimalik! See tagab parema puhastuse kui tavaline hambahari ja sisseehitatud taimeriga võite olla kindel, et teie hambad on puhastatud vastavalt hambaarsti soovitustele. Lisaks on komplektis vahetatavad manused, mida saad oma lähedastega jagada.

BITVEA/R2-Pinkheadscase/1

Täiuslik hügieen

Bitvae R2 on pöörlev hambahari, mis tagab suurepärase suuhügieeni tänu oma kõrgele vibratsioonisagedusele 40 000 lööki minutis. Tänu oma täiustatud tehnoloogiale suudab see eemaldada 400% rohkem hambakattu kui tavaline manuaalne hambahari, tagades terved ja puhtad hambad. Lisaks sisaldab see uuenduslik toode 8 asendusharjapead – kuus harjapead igapäevaseks puhastamiseks ja kaks spetsiaalset harjapead igemete hooldamiseks. See tähendab, et Bitvae R2 pole mitte ainult ülitõhus, vaid ka mitmekülgne.

BITVAE/R2-Pinkheadcase/4

Lihtne puhastada

Bitvae pöörlev hambahari tagab tõhusa suuhügieeni ilma tarbetute komplikatsioonideta. Sellel on sisseehitatud 2-minutiline taimer, mis võimaldab teil hambaarsti soovitusel põhjalikult ja tõhusalt harjata. Veelgi enam, seade tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde, et peaksite harjamiskohta vahetama, nii et iga suunurk saab ühtlaselt ravitud.

BITVEA/R2-Pinkheadcase/6

Kohandatud teie vajadustele

Bitvae kohandub teie vajadustega. Hambaharjal on viis harjamisrežiimi: Clean tavaliseks harjamiseks, Sensitive tundlikele hammastele, Valge plekkide eemaldamiseks ja hammaste valgendamiseks, Tongue põhjalikuks keelepuhastuseks ja Gum Care. See režiimide mitmekesisus muudab selle seadme igakülgseks suuhooldusvahendiks, mis on kohandatud teie ainulaadsetele vajadustele ja eelistustele.

BITVAE/R2-Pinkheadcase/3

Turvagarantii

Ohutus on Bitvae R2 pöörleva hambaharja üks olulisemaid aspekte. See on varustatud spetsiaalse anduriga, mis kaitseb teie igemeid harjamise ajal liigse surve eest, vältides kahjustusi ja pakkudes mugavust. Lisaks on hambaharjal kahevärviline rõngas, mis võimaldab tuvastada iga harjapea, mis on eriti kasulik siis, kui käepide on pereliikmete vahel jagatud. Maksimaalse hügieeni ja efektiivsuse säilitamiseks on soovitatav peasid vahetada iga 3 kuu tagant.

BITVEA/R2-Pinkheadcase/2

Veekindel

Veekindlus on Bitvae R2 pöörleva hambaharja teine eelis. IPX7 sertifikaadiga seade on täiesti veekindel, mis tähendab, et saate seda ilma probleemideta kasutada duši all või ujudes. See funktsioon hõlbustab kasutamist ja võimaldab säilitada suuhügieeni olenemata asjaoludest. Bitvae R2 ühendab endas funktsionaalsuse, ohutuse ja vastupidavuse, et rahuldada kõik teie hammaste ja igemete tervisega seotud vajadused.

BITVEA/R2-Pinkheadscase/5

Pikk kasutusiga

Bitvae R2 ei paku mitte ainult suurepäraseid puhastusvõimalusi, vaid on ka äärmiselt energiasäästlik. See pöörlev hambahari võib ühe laadimisega vastu pidada kuni 30 päeva, mistõttu on see ideaalne nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka reisimiseks. Unustage pidev laadimine ja nautige Bitvae R2 usaldusväärset jõudlust, pakkudes mitte ainult tõhusat puhastamist, vaid ka erakordset mugavust.

BITVEA/R2-Pinkheadcase/8

Kaasas

  • Hambahari*1
  • Hambaharjapead*8
  • Reisikohver*1
  • USB*1
  • Tolmukate*1
  • Kasutusjuhend*1
  • Garantiikaart*1
Direktor Lahing
Mudel P2
Värv Must
Režiimid 5 režiimi
Töörežiim Automaatne
Pintsli kinnitused 8 hambaharjapead (6 igapäevast harjapead + 2 igemehoolduspead)
Harjapea tüüp Pehmete harjastega pea
Vibratsiooni sagedus 40000 pööret minutis
Laadimise tüüp USB ilma adapterita
Laadimisaeg 3 tundi
Töötunnid Kasutusaeg kuni 30 päeva
Nutikas taimer 2 minuti taimer
Rõhumõõtur Jah
Veekindel tase IPX7
Värv Roosa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles