Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bitvae C2 niisutus koos otsikukomplektiga (must)

Bitvae C2 niisutus koos otsikukomplektiga (must)
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1462441
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Irrigaator Bitvae C2 koos düüside komplektiga (must)

Kas soovite oma hammaste eest veelgi paremini hoolt kanda? Bitvae C2 irrigaatoriga saab see võimalikuks! See eemaldab kuni 99,9% hambakatust ja toidujääkidest, nii et saate nautida kaunist ja hoolitsetud naeratust isegi breketeid kandes. Veelgi enam, tänu veekindlusele ja režiimide vahetamise võimalusele saate kohandada niisutusseadme tööd endale sobivaks. Samuti ei pea te muretsema sagedase ja keerulise laadimise pärast, kuna see pakub pikka aku kasutusaega kuni 40 päeva.

BITVAE/C2-must/5

Ilus ja terve naeratus

Kaunis ja terve naeratus on igaühe visiitkaart ning selle hooldamine on tänu Bitvae irrigaatorile nüüd lihtsam kui kunagi varem. See uuenduslik varustus ei sisalda mitte ainult standardseid kinnitusi, vaid ka spetsiaalset keele kinnitust, mis võimaldab kogu suuõõne terviklikku hügieeni. Tänu rõhu all oleva veejoa täpsele toimele eemaldab Bitvae irrigaator kuni 99,9% hambakatu ja toidujäänused, jõudes tõhusalt ka kõige raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse, näiteks trakside vahedesse. See muudab Bitvae irrigaatori mitte ainult igapäevaseks hammaste puhastamiseks, vaid ka tervete igemete ja värske hingeõhu tagatiseks.

BITVAE/C2-must/1

Mitu töörežiimi

Bitvae irrigaator võib töötada erinevates režiimides: pehme, tavaline, võimas. Õrn seade (mis tekitab 50–70 psi veesurvet) on ideaalne inimestele, kes alles alustavad vesipigiga või kellel on tundlikud igemed. Tavarežiim (70–90 psi veesurvega) sobib ideaalselt igapäevaseks hoolduseks, eemaldades tõhusalt hambakattu ja toidujäätmeid. Teisest küljest on võimas režiim (90-120 psi veesurvega) mõeldud neile, kes hindavad intensiivset suupuhastust. See režiimide mitmekesisus võimaldab teil kohandada seadme tööd vastavalt individuaalsetele vajadustele ja eelistustele, suurendades seeläbi igapäevase hügieeni mugavust ja tõhusust.

BITVE/C2-must/4

Pikk tööaeg

Sa ei pea muretsema vesipika sagedase laadimise pärast. Pärast ühte täislaadimist võib seade vastu pidada kuni 40 päeva, mis on eriti mugav sagedastele reisijatele. Komplekti kuulub kaabel, mis muudab laadimise lihtsaks ja mugavaks. Lisaks on 300 ml veemahutist piisavalt vedelikku, et suu põhjalikult puhastada, ilma et oleks vaja ühekordse kasutuskorra ajal uuesti täita. See teeb Bitvae irrigaatorist äärmiselt praktilise seadme, mis vastab ka kõige nõudlikuma kasutaja vajadustele.

BITVAE/C2-must/6

Veekindel

Bitvae seade on IPX7 sertifikaadiga, mis tähendab, et see on täiesti veekindel. See tähendab, et saate seda ilma probleemideta kasutada duši all või pesta jooksva vee all, muutes vesipika puhtana hoidmise lihtsamaks. Veekindlus tagab ka suurema ohutuse kasutamise ajal, välistades juhuslike pritsmete tekitatud kahjustuste ohu.

BITVAE/C2-must/9

Kasutusmugavus

Bitvae irrigaator on disainitud mugavust silmas pidades, mistõttu on selle disain väga ergonoomiline. Lisaks muudavad 360° pöörlevad vahetatavad lisaseadmed selle kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on see suurepärane reisimiseks, kuna mahub hõlpsasti seljakotti või suurde meigikotti.

BITVAE/C2-must/7

Lihtne puhastamine

Tänu seadme nutikale disainile saab veeanumat kergesti tühjendada ja põhjalikult loputada, tagades kõrgeima hügieenitaseme. Puuduvad keerulised mehhanismid ega raskesti ligipääsetavad kohad – kõik tehakse nii, et kasutamine ja puhastamine oleks võimalikult lihtne ning võtaks minimaalselt aega. Valides Bitvae irrigaatori, valite mitte ainult tõhususe, vaid ka igapäevase mugavuse.

BITVAE/C2-must/10

Kaasas

  • Niisutusseade
  • Asendustarvikute komplekt (5 standardset, 1 pilliroo kinnitus)
  • USB-C või DC laadimiskaabel
Direktor BITVAE
Mudel C2
Värv Must
Töötunnid Kuni 40 päeva
Laadimisaeg OKEI. 4 tundi
veepaak 300 ml
Töörežiimid Pehme, tavaline, võimas
Vee surve Madal režiim: 50-70 psi; Keskmine: 70-90 psi; kõrge režiim: 90-120 psi
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles