Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bialetti Moka Express 90. aastapäeva Moka pott 0,13 L must, hõbe, valge

Bialetti Moka Express 90. aastapäeva Moka pott 0,13 L must, hõbe, valge
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid Bialetti
Kauba ID: 1808193
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Iga Bialetti Moka Ltd Editioni 90. aastapäeva 3 tass on pakendatud kohandatud karpi koos tasuta nööriga kaunistatud mälestuskotti ja tasuta koti Bialetti Perfetto Moka Classico kohviga.

2023. aastal tähistatakse Bialetti 90. aastapäeva, mis tähistab üheksa aastakümmet tipptasemel ja innovatsiooni kohvikultuuri maailmas. Ikooniline Moka Express, mis on Bialetti sünonüüm aastast 1933, rõõmustab jätkuvalt kohvihuvilisi kogu maailmas oma autentse itaalia stiilis espressoga. Selle verstaposti austamiseks lisab Bialetti veidra Doodle-kunsti piiratud koguses 3 tassi Moka Expressi.

See kunsti ja kohvikultuuri segu muudab kohvi valmistamise kogemuse tõeliseks kunstiliseks pidustuseks, mis avaldab austust ikoonilisele Moka Expressile ja Bialetti 90-aastasele pärandile.

Autentse espresso valmistamiseks minutitega täitke lihtsalt põhi veega (kaitseklapi põhjani), lisage lehtrisse oma lemmikespresso jahvatatud kohv ja soojendage õrnalt pliidiplaadil.

Moka Express on valmistatud toidukvaliteediga alumiiniumist ja sisaldab tugevat jahedat nailonist käepidet ja nuppu ning Bialetti patenteeritud kaitseklappi.

Moka valmistab rikkalikku, autentset espressot ja Bialetti omanäoline kaheksatahuline kuju võimaldab sellel soojust täiuslikult hajutada, et parandada teie kohvi aroomi.

Pange tähele, tassi suurus viitab espressotassi suurusele.Bialetti Moka Express 90th Anniversary. Toote tüüp: Moka pott, Maht: 0,13 L, Toote värv: Must, Hõbedane, Valge. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles