Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bialetti Deco Glamour Moka Express Moka pot Red

Bialetti Deco Glamour Moka Express Moka pot Red
Laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Bialetti
Kauba ID: 1806814
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Moka. Üks ja ainus alates 1933. aastast.
Uues sügavpunases versioonis muutub Moka Express ainulaadseks objektiks – kollektsiooniesemeks –, mis tuleb lauale tuua, et lisada värvi igale päevavaheajale.
Ligi saja-aastase ajaloo jooksul on Bialetti Moka võitnud koha kõigi itaallaste südametes ja köökides.
Uus värv, mis on kooskõlas Bialetti Déco Glamour kollektsiooniga, teeb sellest nõutud kohvimasina, mida saab rõõmuga jagada kõigi oma sõpradega.

KUIDAS KASUTADA
1. Alustuseks vala Moka boilerisse toasoe vesi ja täitke see kuni kaitseklapi tasemeni. Ärge ületage seda taset, vastasel juhul võib kohv olla liiga vesine.

2. Nüüd vali oma eelistatud jahvatatud kohvi segu. Ole tubli! Segu peab olema Moka jaoks spetsiifilise jahvatusega, mitte liiga peene. Täitke Moka lehter ohtralt, ilma kohvi vajutamata.

3. Väike saladus? Seadke kuumus madalaks ja võtke aega; suurepärase kohvi nautimiseks tasub veel paar minutit oodata. Kui kohv on kollektoris täielikult kerkinud, lülitage kuumus välja.

4. Nüüd on otsustav hetk: maitse. Et nautida parimal võimalikul viisil vabanevaid aroome, soovitame kohvi juua kohe, kui see tassi on valatud.Bialetti Déco Glamour Moka Express. Toote tüüp: Moka pott, Toote värv: Punane, Korpuse materjal: Alumiinium. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles