Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BenQ V5000i andmeprojektor Standardne projektor 2500 ANSI luumenit DLP 2160p (3840x2160) Must

  • 3 486.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 1162.33 €
Kaubamärgid BenQ
Kauba ID: 1876930
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laiendage oma vaadet täiesti uute koduprojektoritega
Uute BenQ TV-projektoritega kogege filmilikku visuaali ja kaasahaaravat meelelahutust. Peesitage autentsetes värvides koos eredate ja tumedate detailidega, mida rõhutavad CinematicColor ja HDR-PRO tehnoloogiad, et saaksite oma elutoas kõige ehedamad ja pilkupüüdvamad elamused.

Ilus ja särav igas valguses
Olge valmis kogema täielikku keelekümblust V5000i optimeeritud pildikvaliteediga, mille on häälestanud BenQ ISF-i ja THX-i sertifitseeritud insenerid, ja professionaalselt paigaldatud SNS21 ümbritseva valgust hülgava (ALR) ekraaniga, et saada kõige paremini sobitatud kino- ja mänguvisuaal.

BenQ ALR ekraan ja professionaalne kodupaigalduspakett
Olge valmis kogema täielikku keelekümblust optimeeritud pildikvaliteediga, mille on häälestanud BenQ ISF- ja THX-sertifikaadiga insenerid, oma hubases eluruumis koos V5000i ja professionaalselt paigaldatud SNS21 ALR-ekraanipaketiga, et saada kõige paremini sobitatud kino- ja mänguvisuaal.
- 100” Fresneli pehme ekraan
- Ümbritseva valguse takistus ülevalt ja külgedelt
- 1,4 kõrge võimendus

Nautige kinematograafilisi detaile
Täiusliku pildikvaliteedi saavutamiseks kasutab BenQ HDR-PRO tehnoloogia optimaalset HDR-toonide kaardistamist, juhtivat kohalikku kontrastsuse suurendajat ja Dynamic BlackTM-i, et ületada heleduse piirangud ja optimeerida kontrastiefekte autentse HDR-i jõudluse jaoks.

HDR-PRO täiuslike detailide jaoks tumedates ja heledates kohtades
Juhtiv kohalik kontrasti suurendamine

Kohaliku kontrastsuse suurendaja algoritmi rakendamine piltide jagamiseks 1000+ tsooniks; Kohalik kontrastsuse suurendaja analüüsib iga segmendi heledust ja reguleerib gammat iseseisvalt, et tagada tumedate ja eredate detailide parem definitsioon ning rikastatud 4K pildisügavus.

Dünaamiline must tehnoloogia
Tänu Dynamic BlackTM tehnoloogiale suurendab BenQ kino jaoks optimeeritud täiustatud toonide kaardistamine täpse arvutuse ja täpse projektsiooni kontrasti, et säilitada projitseeritud kujutiste tumedates piirkondades detailid.

Kaader-kaadri haaval HDR-video optimeerimine
Lisaks HDR10 ja HLG-le toetab BenQ ka uusimat HDR10+ tehnoloogiat, mis lisab HDR10 lähtefailidele dünaamilised metaandmed, et kohandada ja optimeerida HDR-video iga kaadrit, täiustades detaile nii HDR10+ sisu heledates kui ka tumedates piirkondades.

Värvid nagu lavastajad ette kujutasid
Ainult tõelised värvid tekitavad kurbust, rõõmu, romantikat ja põnevust. BenQ kodukinoprojektorid koos ülilaia CinematicColor 95% BT.2020 ja 98% DCI-P3 värviruumiga pakuvad täpseid värve, et säilitada täiuslikult režissööri algne nägemus.

Eksklusiivne värvitemperatuuri häälestamine
Ülima värvitäpsuse tagamiseks pakuvad BenQ tippklassi kinoprojektorid täiustatud värvitemperatuuri häälestust koos tööstusharu juhtiva 11 valge tasakaalu reguleerimise tasemega kõrge ja madala heleduse vahel, võimaldades sisusõpradel reguleerida kõige täpsemaid kesktoone värve.

Filmitegija režiim
Filmitegija režiim säilitab liikumise kadentsi, kinematograafilised värvid, dünaamilise ulatuse ja heleduse, mida režissöörid on suurele ekraanile ette näinud. BenQ nutikodu projektorid toetavad filmitegijate soovi, et kodused vaatajad saaksid majesteetlikud stseenid ja õrnad hetked uuesti läbi elada nii, nagu need on mõeldud.

24P taasesituse tugi
Enamik filme filmitakse kiirusega 24 kaadrit sekundis (fps). Filmide kuvamiseks täpselt nii, nagu režissöörid on ette näinud, toetab V5000i 24p taasesitust, mis töötleb kõrglahutusega allikaid kiirusega 24 kaadrit sekundis HDR-režiimis, et säilitada originaalpildi puhtus ilma värinata.

Kauakestev värv, millele võite loota
Nautige suurepärast värvitugevust, suurt kontrasti, värviküllastust ja püsivaid värve RGB-laserprojektoritelt ning laservalgusallika kasutusiga on veel kümme aastat.

Optimaalne kino ja mängimine ühes
V5000i pakub parimat filmilikku pildikvaliteeti ja sujuvamaid* mängukogemusi. See saavutab selle, tuvastades automaatse madala latentsusrežiimi (ALLM) signaalid mängukonsoolidelt, nagu PS5, Xbox ja Nintendo Switch, ning pakkudes madala latentsusaja seadeid kõigis mängužanrites.

Kuulake rikkalikke kinematograafilisi üksikasju
Kahe kanaliga helidisain koos kahe 5 W tweeteri ja kahe 15 W wooferiga loob laia sagedusreaktsiooni, täiustatud bassi ning laiendatud kesk- ja kõrged helid avara helilava ja täieliku dünaamilise ulatuse jaoks, taasesitades delikaatselt hingematvat kinoheli ja keerukaid detailikihte. võimas 40W heliväljund ja MaxSPL>90dB/1m

Täiendage oma kodukino
V5000i ühendab teid universaalsete portide abil igasuguse meelelahutusega, sealhulgas kolm HDMI 2.0b (HDCP 2.2)*, SPDIF ja eARC 7.1 kanalile ning Dolby Atmos heli läbimine, edastades originaalse täiseraldusvõimega helisignaali teie helisüsteemi ühe HDMI kaabli kaudu.

4K voogesitus meelelahutus käepärast
Kogu sisu, mis teile meeldib, täpselt nii ja millal soovite. BenQ nutikodu projektorid toovad teieni kõik telesaated ja filmid kuni 4K HDR-iga suurele ekraanile ning võimaldavad isegi häälotsingu käsklusi. Mis kõige parem, neid projektoreid on ülilihtne kasutada, võimaldades teil vaadata, mängida ja teha kõike, mida armastate, ainult suuremaid ja paremaid.

Nutikas paigaldus

Automaatne ekraani sobitamine
Nutikas ekraanituvastus sobitab teie ekraani suuruse automaatselt projitseeritud pildi suurusega.

Automaatne 2D Keystone
Vastukaaluks trapetsikujulisele efektile, mis tekib väljaspool projektori paigutust (nt lauaplaat), pakub automaatne vertikaalne ja horisontaalne trapetsikivi professionaalselt ruudukujulist pilti erinevatest kohtadest.

Manuaalne 8-punktiline nurgasobivus
Manuaalne nurgasobitus on paindlik ja mugav viis pildi mõõtmete korrigeerimiseks, reguleerides pildil 8 punkti iseseisvalt.


BenQ V5000i. Projektori heledus: 2500 ANSI luumenit, Projektsioonitehnoloogia: DLP, Projektori loomulik eraldusvõime: 2160p (3840x2160). Valgusallika tüüp: Laser, Valgusallika kasutusiga: 20000 h, Valgusallika kasutusiga (ökonoomne režiim): 20000 h. Fookus: käsitsi, suumi tüüp: fikseeritud, nihe: 123,5%. Toetatud 3D-vormingud: järjestikused kaadrid, raami pakkimine, kõrvuti, ülemine ja alumine, toetatud graafika eraldusvõimed: 640 x 480 (VGA), 720 x 400, 800 x 600 (SVGA), 1024 x 576 (WSVGA), 1024 x 768 (XGA), 1152 x 864..., Toetatud videorežiimid: 480i, 480p, 576i, 576p, 1080i, 1080p, 2160p. Jadaliidese tüüp: RS-232, HDMI versioon: 2.0/2.1

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles