Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BenQ TK860i andmeprojektor Standardprojektor 3300 ANSI luumenit DLP 2160p (3840x2160) 3D hall, valge

BenQ TK860i andmeprojektor Standardprojektor 3300 ANSI luumenit DLP 2160p (3840x2160) 3D hall, valge
Laos
  • 1 478.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 493 €
Kaubamärgid BenQ
Kauba ID: 1769152
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laiendage oma visiooni täiesti uute koduprojektoritega
Kogege uuenduslikku filmilikku visuaali ja kaasahaaravat meelelahutust uute BenQ koduprojektoritega. Esitage oma kodukinos autentsed värvid ning eredad ja tumedad detailid, mida toetavad CinematicColor ja HDR-PRO tehnoloogiad, et saada kõige ehedamad ja pilkupüüdvamad elamused.

Vaadake kinematograafilisi detaile valgusküllastes ruumides
Täiusliku pildikvaliteedi poole püüdledes ületab BenQ HDR-PRO tehnoloogia heleduse piirangud, et pakkuda autentset HDR-i jõudlust.

HDR-PRO suurendab kontrasti päeval ja öösel
Juhtiv kohalik kontrasti suurendamine
Jagades pildid 1000+ tsooniks, analüüsib Local Contrast Enhancer iga segmendi heledust ja reguleerib gammat sõltumatult, et saavutada suurem tume, ereda detaili eraldusvõime ja rikastatud 4K-pildi sügavus.

Dünaamiline must tehnoloogia
Aktiivse iirise ja dünaamilise musta tehnoloogiaga BenQ kino jaoks optimeeritud täiustatud toonide kaardistamine suurendab kontrasti, et säilitada projitseeritud kujutiste tumedates kohtades detailid.

Eksklusiivne värvitemperatuuri häälestamine
Ülima värvitäpsuse tagamiseks pakuvad BenQ tipptasemel kinoprojektorid täiustatud värvitemperatuuri häälestust koos 11 juhtiva valge tasakaalu reguleerimise tasemega kõrge ja madala heleduse vahel, võimaldades sisusõpradel reguleerida kõige täpsemaid kesktoone värve.

24P taasesituse tugi
Enamik filme filmitakse kiirusega 24 kaadrit sekundis (fps). Filmide kuvamiseks täpselt nii, nagu režissöörid on ette näinud, toetab TK860i kõrglahutusega allikate 24P taasesitust kiirusega 24 kaadrit sekundis ilma värinata HDR-režiimis, et säilitada originaalpildi puhtus.

4K voogesitus meelelahutus käepärast
Kogu sisu, mis teile meeldib, täpselt nii ja millal soovite. BenQ nutikodu projektorid toovad teieni kõik telesaated ja filmid kuni 4K HDR-iga suurele ekraanile ning aktsepteerivad isegi häälotsingu käske. Mis kõige parem, neid projektoreid on ülilihtne kasutada, võimaldades teil vaadata, mängida ja teha kõike, mida armastate, ainult suuremaid ja paremaid.

Liikumise võimendaja
Sisestades jadade vahele 36 interpoleeritud kaadrit, et luua sujuvaid, erksaid 60 kaadrit sekundis videoid, eemaldab Motion Enhancer viivitatud pildid, väriseva taasesituse ja udused varjud.

Nautige ümbritsevat heli
TK860i treVolo 5Wx2 kambrilised kõlarid kasutavad akustilisi ja psühhoakustilisi teadusi sügava bassi ja hüppeliselt kõrgete helide jaoks, pakkudes ka eksklusiivseid EQ-algoritme, mida Hollywoodi stuudiod kasutavad puhta selguse ja sensuaalse helikvaliteedi tagamiseks.

Universaalne ühenduvus
TK860i ühendab teid universaalsete portidega igasuguse meelelahutusega, sealhulgas kolm HDMI 2.0b (HDCP 2.2)*, SPDIF ja eARC 7.1 kanalile ning Dolby Atmos heli läbimine, edastades originaalse täiseraldusvõimega helisignaali teie helisüsteemi kaudu üks HDMI kaabel.

Vertikaalne objektiivi nihe
Vertikaalne objektiivi nihe tagab 10% füüsilise liikumisulatuse täiuslikult sirge servaga piltide jaoks ilma eraldusvõimet kaotamata, võimaldades paindlikumaid paigaldus- ja paigutusvõimalusi.

Joondatud 2D Keystone
Automaatne vertikaalne ja käsitsi horisontaalne trapetsikivi, mis tõrjub väljapoole projektori paigutamisest (nt lauaplaadist) tulenevat trapetsiefekti, pakub professionaalselt ruudukujulisi pilte erinevatest kohtadest.

Projektsiooni kaugus
1,3-kordne suum maksimeerib saadaolevat ruumi erinevate viskekaugustega suurel ekraanil meelelahutuseks ilma keerulise paigaldamise vaevata.BenQ TK860i. Projektori heledus: 3300 ANSI luumenit, Projektsioonitehnoloogia: DLP, Projektori loomulik eraldusvõime: 2160p (3840x2160). Valgusallika tüüp: Lamp, Valgusallika kasutusiga: 4000 h, Valgusallika kasutusiga (ökonoomne režiim): 15000 h. Fookus: automaatne, fookuskauguse vahemik: 12–15,6 mm, avavahemik (FF): 1,9–2,47. Video värvirežiimid: ere kino, kino, mäng, elutuba, sport. Jadaliidese tüüp: RS-232

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles