Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BenQ LH550 andmeprojektor Standardne valgusprojektor 2600 ANSI luumenit DLP 1080p (1920x1080) 3D valge

  • 762.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 254.33 €
Kaubamärgid BenQ
Kauba ID: 1876931
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Säravad värvid hiilgavate ideede jaoks
LED-tehnoloogiaga, mis pakub rikkalikke küllastunud värve ja teravaid elutruu pilte, tagab LH550 95% REC.709 värvigamma standard iga detaili vapustava täpsusega edasiandmise. Esitage esitlusi, mis köidavad.

Võrratu selgus ja püsiv värv
BenQ puhtast klaasist läätsed tagavad kauakestva pilditäpsuse, samas kui DLP-tehnoloogia tagab täpsed ja erksad värvid aja jooksul. Kalibreeritud värvirežiimidega säravad teie visuaalid, valgustades teie ideid säravalt igas detailis.

Tulevikukindel teie tööruum
LED-projektsioonitehnoloogia tagab teie tööruumi jätkusuutlikkuse tulevikus. LH550 mitte ainult ei säästa energiat ja hoolduskulusid, vaid selle kompaktne suurus ja kohene toite väljalülitamine tagavad tõhusa ja katkematu koosolekukogemuse.

Maksimaalne kokkuhoid, kompromissitu jõudlus
BenQ SmartEco tehnoloogia reguleerib valgusallika võimsust arukalt ilma pildikvaliteeti ohverdamata, säästes kuni 70% rohkem energiat kui traditsiooniline ökorežiim. Lasertehnoloogia säästab energiat täiendavalt 23% võrreldes tavaliste elavhõbedalampidega, samas kui seade hämardab end minimaalse võimsuseni vaid 1,5 sekundiga.

Säästke nutikalt
SmartEco režiim reguleerib dünaamiliselt valgusallika võimsust, kohanedes arukalt sisuga, ilma pildikvaliteeti ohverdamata, pakkudes optimaalset jõudlust.

Salvestage kohe
Pildi mõneks ajaks väljalülitamiseks vajutage nuppu Eco Blank, vähendades valgusallika energiatarbimist 70%. Kui 3 minuti jooksul signaali ei tuvastata, lülitub projektor automaatselt sellesse režiimi.

Säästke vaevata
Automaatne väljalülitus lülitab seadme välja pärast 20-minutilist tegevusetust, et säästa energiat ja minimeerida muret seadmete sisselülitamise pärast.

Juhita juhtmevaba projektsioon
Muutke oma BenQ LH500 projektor juhtmevabaks valikulise QCast Mirror WiFi dongliga. Jagage multimeediumisisu, sealhulgas fotosid, dokumente ja täis-HD-videoid mobiilseadmetest või sülearvutitest ilma täiendava draiveri või tarkvara allalaadimiseta.

Alustage esitlust hetkega
Meie projektor kõrvaldab need pikad ebamugavad viivitused, mis tekivad aeglasema projektorite sisselülitamisel. Lülitage see lihtsalt sisse ja oletegi valmis, kiiresti.

Automaatne lülitub sisse
Lülitab projektori automaatselt sisse, kui HDMI sisendsignaal tuvastatakse.

Automaatne vertikaalne Keystone
Projitseerige pilt mis tahes nurga alt ja saavutage automaatse vertikaalse võtmetooniga täiuslik ruudukujuline pilt.

Sissetõmmatav reguleerimisjalg
Kolmekordsed reguleerimisjalad, sealhulgas sissetõmmatav jalg, on palju paremad kui ühe reguleerimisjalaga projektorid, mis suurendavad paindlikkust paljudes koosolekuruumides.

Kuula selgelt
Sisseehitatud 10 W kõlariga LH550 tagab selge heli tõhusaks suhtluseks koosolekute ajal.

Teie usaldusväärne DLP-projektor
Valige BenQ enesekindlalt kõigi oma projektori-/projektorivajaduste jaoks. Maailma enimmüüdud DLP-projektorite kaubamärgina juba üle 10 aasta pakume võrratut jõudlust teie väärilise kvaliteediga.

Paindlikud projektsioonisuurused igasse ruumi
Projitseerige pilte, mis on suuremad kui 100" vaid 3–4 m kauguselt (läbi 1,1-kordse suumi), võimaldades hõlpsat suurel ekraanil vaatamist mis tahes suurusega ruumides.

Usaldusväärne ülekanne, mitmekülgne ühenduvus
Mitmekülgne ühendusvõimaluste valik tagab kõrglahutusega sisu sujuva ja tõhusa edastamise seadmete vahel ja IT-halduse jaoks.BenQ LH550. Projektori heledus: 2600 ANSI luumenit, Projektsioonitehnoloogia: DLP, Projektori loomulik eraldusvõime: 1080p (1920x1080). Valgusallika tüüp: LED, Valgusallika kasutusiga: 20000 h, Valgusallika kasutusiga (ökonoomne režiim): 30000 h. Fookuskauguse vahemik: 22–24,1 mm, Avavahemik (FF): 2,4–2,5, Suumisuhe: 1,1:1. Video värvirežiimid: ere kino, esitlus, sRGB. Jadaliidese tüüp: RS-232, HDMI versioon: 1.4a

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles