Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BenQ GS50 andmeprojektor Lühiajaline projektor 500 ANSI luumenit DLP 1080p (1920x1080) Hall, valge

  • 813.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 271.33 €
Kaubamärgid BenQ
Kauba ID: 1769147
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Looge erksaid välimälestusi
Looge oma lemmikväliskeskkonnas pere ja sõpradega kalliid mälestusi. GS50 kaasaskantavuse, pritsme- ja kukkumiskaitsega saate hõlpsalt luua maagilisi kinoelamusi ja erakordseid hetki looduses või oma tagaaias.

Muusika, filmid ja lõbu
Muutke oma järgmine telkimisreis või õuepidu meeldejäävaks sündmuseks. GS50 suudab hoida muusikat mängimas Bluetooth-kõlarina, mille bassikõlar kostub sügavalt, seejärel vahetab režiime ja pakub kaasaskantava projektorina kõikehõlmavat kinonaudingut. Vastupidav disain ja võimsad funktsioonid jätavad teid muretuks ja lõbutsemiseks valmis.

Täiendav bass emotsioonide jaoks
Sisseehitatud 2.1-kanaliline heli pakub kahekordset 5 W kesksageduskõrguteed koos ühe 10 W kõlariga, pakkudes isegi õues viibides täiustatud filmilikku kõikehõlmavat kogemust. Nii saate kuulda peent veevoolu, langevaid lehti ja ka kosuvaid plahvatusi. Optimeeritud helirežiimid parima helikvaliteedi tagamiseks filmide, saadete, spordi, mängude ja muusika puhul.

Optimaalne värv väliskeskkonnas
Tõelised värvid edastavad teie sügavaimad tunded ja jätavad püsiva mulje. Tõeline professionaalsus ja pühendumus näitavad tõelisi värve, mida toetab BenQ CinematicColor. GS50 pakub kompromissideta teatrivaatamiskvaliteeti ja pakub lummavaid välifilmielamusi.

Pildirežiimid annavad edasi realistlikke värve
Optimeeritud pildirežiimid, mida toetab CinematicColor ja 97% Rec.709 lai värvigamma tõeliste värvide jaoks.

HDR10/HLG vitriin Suurepärased detailid
HDR10/HLG pakub suure dünaamilise ulatusega efekte suurema heleduse ja värvide kontrastsusega.

1080p ja 500 ANSI luumenit toovad kontrasti
Laske suurtel ja selgetel piltidel lõbustada oma perekonda ja sõpru varavalgest õhtuni.

Tasakaalustatud heledus päeval või öösel
GS50 täiustab detaile ja kontrasti eredates stseenides ja varjulises pimeduses. Heleduse automaatse reguleerimise funktsioon säilitab teatraalse pildikvaliteedi, tagades samal ajal tasakaalustatud kuva, hoides teie silmad pikema vaatamise ajal mugavalt.

Handy Entertainment Pal
Suurendage oma meelelahutust kõikjal, kus viibite, olgu selleks filmiõhtu tähtede all või pidutsemine tagahoovis.

Optimaalne vaatamiskaugus ja ekraani suurus
Paigutamisosavus ning laua kõrguselt kukkumiskindel GS50 võimaldab teil hõlpsalt saavutada optimaalse ekraani suuruse ja vaatamiskauguse.

Murevaba vastupidav disain
GS50 on konstrueeritud kergeks vastupidavaks ja ergonoomiliselt kujundatud karmide aktiivsete eluviiside jaoks.

IPX2 pritsmekindel
GS50 kõlarid on kaitstud pritsmekindla kilega. Kerged pritsmed saab masinast välja juhtida.

2,3 jalga kukkumiskindel
GS50 on topelt kaitstud 1 mm paksuse veekindla TPU sisekihi ja kukkumiskindla välisvaiguga.

Minge välja Android TV-ga
Nautige avaraid vaatamisvõimalusi taeva all. Google'i sertifikaadiga Android TV lisab igale seiklusele lõputut lõbu. Nautige meeleolu, olenemata sellest, kas olete pidude armastaja või digitaalne nomaad.

Üks Google'i konto sujuvaks voogedastuseks
Google'i sertifikaadiga Android TV hoiab teie lemmiksisu ees ja keskel ning sellele on lihtne juurde pääseda. Otsige üles oma järgmine jooming või külastage vana lemmikut hõlpsalt ja mugavalt.

5000+ Google Play uusimat rakendust
Nautige 5000+ uusimat Androidi rakendust, filme, telesaateid, spordiülekandeid, uudiseid, mänge, muusikat ja palju muud. Igal ajal, igal pool ja kõigis teie seadmetes on siin kõigile midagi, mida armastada.

Amazon Prime'i video originaalid
Ühe nupuvajutusega rakenduse juurdepääs eksklusiivsetele Amazon Prime'i originaalidele ning tohutule 4K-filmide ja -saadete kogule.BenQ GS50. Projektori heledus: 500 ANSI luumenit, Projektsioonitehnoloogia: DLP, Projektori loomulik eraldusvõime: 1080p (1920x1080). Valgusallika tüüp: LED, Valgusallika kasutusiga: 20000 h, Valgusallika kasutusiga (ökonoomne režiim): 30000 h. Fookus: automaatne, suumi tüüp: fikseeritud, nihe: 100%. Toetatud videorežiimid: 1080p. HDMI-pistiku tüüp: täissuuruses, HDMI-versioon: 2.0b

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles