Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BenQ BL2480T arvutimonitor 60,5 cm (23,8 tolli) 1920 x 1080 pikslit Full HD LED must

  • 229.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 76.66 €
Kaubamärgid BenQ
Kauba ID: 1769156
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ettevõtlusklassi pildikvaliteet ja ergonoomiline disain suurendavad tööviljakust

IPS laia vaatenurga tehnoloogia
IPS-tehnoloogia (In-Plane Switching) tagab täpse värvide ja pildi taasesituse mis tahes nurga alt. Laialdane 178° vaatenurk on ideaalne tööks ja ekraanil kuvatavateks ülevaatusteks, kus ruumis on mitu inimest.

Töö mugavus

Ergonoomiline disain
Täiusliku kasutajakeskkonna ja tööruumi loomiseks saate hõlpsalt kohandada monitori kõrgust, kallet, pööret, liikumist ja pöörlemist, et saaksite nautida kõiki pilte nende täielikus kontekstis.

Raamita disain teie tööruumi suurendamiseks
6,63 mm laiuse raami laiusega BL2480T on stiilse raamita disainiga, mis muudab monitori heledamaks ja suuremaks. Saate luua äärest servani seadistuse ja nautida ulatuslikku vaatamiskogemust.

TÜV Rheinlandi sertifikaat
Ülemaailmne ohutusamet TÜV Rheinland kinnitab, et BL2480T virvendusvaba, vähese sinise valguse ja heleduse intelligentsus on tõeliselt inimsilmasõbralik.

Heleduse intelligentsustehnoloogia
Brightness Intelligence Technology (BITech.) optimeerib ekraani jõudlust tööks ja mängimiseks, kaitstes teie nägemist suurepärase pildikvaliteediga.

Pildi täiuslik sisu optimeerimine
Brightness Intelligence Technology (BITech.) tuvastab sisu intensiivsuse, et vältida eredate stseenide ülesäritamist, täiustades samal ajal tumedaid alasid, et säilitada selge nähtavus.

Kõrvaldage silmade pinge mis tahes ümbritseva valgusega
Brightness Intelligence Technology (BITech.) jälgib teie vaatamiskeskkonnas ümbritsevat valgust ja reguleerib aktiivselt ekraani heledust, et tagada võimalikult mugav vaatamiskogemus.

Madala sinise valguse tehnoloogia
Ainulaadne BenQ madala sinise valguse tehnoloogia on loodud kahjuliku sinise valguse filtreerimiseks, vähendades tõhusalt silmade väsimust ja ärritust.

Virvendusvaba
Virvendusvaba kõrvaldab virvenduse kõigil heledustasemetel ja vähendab tõhusalt silmade väsimust. Tavalised LCD-ekraanid vilguvad kiirusega 250 korda sekundis. Teie silmad ei pruugi värelust näha, kuid nad tunnevad neid kindlasti. Nii et vabastage oma silmad ebamugavast virvendusefektist, lülitades üle BenQ virvendusvabale monitorile.

Värvi nõrkuse režiim
BenQ Color Weakness režiim võimaldab kasutajatel kohandada monitoril kuvatava punase või rohelise kogust magenta ja tsüaanfiltrite abil. Kui punane ja roheline on neutraliseeritud, tagab režiim kõigile kasutajatele mugava vaatamiskogemuse ja aitab kasutajatel selgelt eristada erinevaid värve.

Rohelise poliitika tagatis

Rohelise sertifikaadi tagamine
BenQ BL2480T on sertifitseeritud kui EPEAT Gold USA, Kanada, Saksamaa, Energy Star 7.0, TCO 7.0 ja ecoFACTS poolt, et edendada keskkonnasõbralikke ostuotsuseid kaubanduslikul, riiklikul ja institutsionaalsel kasutuselevõtul.

Heli nautimise mugavus

Integreeritud kõlarid täiuslikuks audiovisuaalseks kogemuseks (1Wx2)
Ükskõik, kas vaatate multimeedia esitlusi või kuulate muusikat, võimsad integreeritud kõlarid pakuvad kaasahaaravat kogemust.BenQ BL2480T. Ekraani diagonaal: 60,5 cm (23,8"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit, HD-tüüp: Full HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Reaktsiooniaeg: 5 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178° , Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud kõlar(id). VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles