Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BenQ 9H.W3PQD.EQ5 laualamp 18 W LED Valge

BenQ 9H.W3PQD.EQ5 laualamp 18 W LED Valge
Laos
  • 275.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 92 €
Kaubamärgid BenQ
Kauba ID: 1876932
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Maailma esimene e-lugemise lamp
BenQ WiT pakub laia valgustuse ulatust kuni 90 cm, mis on 150% laiem kui tavalistel lampidel; Intelligentne juhtseade keskkonna valgustatuse tuvastamiseks ja parima valguse pakkumiseks, et tasakaalustada kontrastset pimestamist; Kohandatud oma heledus ja värvitemperatuur erinevate stsenaariumide jaoks vastavalt teie vajadustele.

Aeg naeratusega e-lugemiseks
Kui ekraanidelt lugemine pakub mugavust ja meelelahutust, siis ekraani lugemise õige valgustuse vajadused pole kunagi tegelikult täidetud. Reguleerimata valgustusest tingitud peegelduse ja kontrasti peegelduse tõttu, mis põhjustab lugeja silmadele ebamugavust, otsustas BenQ luua valgustuslahenduse, mis hoolib teie e-lugemiskogemusest.

Inspireeritud enam kui 1800 tunni pikkusest iteratiivsest disainiprotsessist
Lõpuks kulmineerus see püüdlus ühe kujuga, ARC-ga, mis on mõeldud kõigi valgustusprobleemide lahendamiseks. Sile ja inspireeriv kuju meenutab naeratust, mis oli kokkuvõttes kõigi nägu.

Siit tuleb WiT
Klõpsake videol, et näha, kuidas naeratav tuli teie e-lugemise rõõmuks töötab.

Smile Curve Tech
WiT kujundab naeratuse, millega sa loed.
WiT-i ainulaadselt kaarjas kuju on esteetikaga sulava funktsiooni kehastus. Võrreldes traditsiooniliste lampidega edastab WiT valgust ühtlaselt kogu teie e-lugemisala ulatuses, kõrvaldades kontrasti sära ja võimaldab kasutajal paindlikult reguleerida heledust ja värvitemperatuuri (2700–5700 K).

Lai
Laiem 90 cm valgustusulatus, nagu soovite.
Smile Curve tehnoloogia valgustab laia 90 cm ulatust, mis on 150% laiem kui tavalised turul olevad lambid, ning saavutab töölaua valgustuse 500 luksi. WiT võib teie lugemismaailma ühtlasemalt ja laiema spektriga valgustada.

Arukas
Nutikas e-lugemisrežiim vastavalt vajadusele.
E-lugemisrežiimi aktiveerimiseks vaid ühe rõnga puudutusega tuvastab sisseehitatud ümbritseva valguse andur keskkonna valguse ja WiT pakub patenteeritud valgustust "külgedel heledam, keskel tumedam", et vähendada kontrasti peegeldust. ja peegeldus teie ekraanidel.

Rätsepa tehtud
Hämardatav jahe valge ja soe valge vastavalt soovile.
Pöörake lihtsalt pöördnuppu, et saaksite hõlpsalt värvitemperatuure ja heledust oma lugemisvajadustele vastavaks peenhäälestada. Kasutage oma probleemide lahendamise ülesannete jaoks jahedamat temperatuuri; kasutage lõõgastumiseks soojemaid toone

Väga paindlik
WiT-l on kuulliigend, mis optimeerib lambikorgi paindlikkust ning ülimalt vastupidavad pöördemomendi vedrud ja täpne hõõrdekontroll võivad kaalu tasakaalustada. Nii saate hõlpsasti reguleerida LED-valgusti vajalike nurkade järgi.BenQ 9H.W3PQD.EQ5. Toote värv: valge, materjal: alumiinium, vaik, tsink. Pirni võimsus: 18 W, Pirni tüüp: LED, Värvitemperatuur: 5700 K. Sobib valgustüübile: Ambience. Vahelduvvoolu sisendpinge: 100 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Kõrgus: 625 mm, Laius: 590 mm, Sügavus: 220 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles