Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Belkin Thunderbolt 3 Dock Pro juhtmega must

  • 300.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 100.33 €
Kaubamärgid Belkin
Kauba ID: 1775028
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ÜLIMAALNE TÖÖJAAM
Thunderbolt 3 võimsus, kiirus ja pikslid on oma klassi parimad ning see nutikas dokk toob kõik eelised ühes dokkimisjaama lahenduses. Ühildub Maci ja Windowsiga, ühendage lihtsalt oma Thunderbolt 3 või USB-C™ sülearvuti* kaasasoleva Thunderbolt 3 kaabliga, et luua koheselt võimas tööjaam. Nautige ülikõrglahutusega monitori tuge, kuni 40 Gbps edastuskiirust, 85 W võimsust sülearvutile ja mitme välisseadme tuge Thunderbolti, USB-A, USB-C, Etherneti, SD ja heli portide kaudu, kõike ühe kaabli kaudu .

KAASAS THUNDERBOLT 3 KAABEL
Dokk ühendub teie Thunderbolt 3 või USB-C sülearvutiga ühe kaabli kaudu, mis on karbis kaasas. 2,6 jalga / 0,8 m kaabel on piisavalt pikk, et see mahuks ümber mööbli või ulatuks peamisest pistikupesast kaugemale, et pakkuda mitmekülgsemat lauakonfiguratsiooni.

ÜHILDAB MAC-I JA AKENDIGA
See dokk, mis on varustatud uusima Inteli kiibistiku/kontrolleriga, mis ühildub Maci (Mac OS) ja PC (Windows) sülearvutitega, sobib ideaalselt ettevõtetele, kelle organisatsioonis on mõlemat tüüpi sülearvuteid. See sobib hästi ka tööruumideks koosoleku-/konverentsiruumides, hotellides ja muudes ühiskasutatavates töökeskkondades. Süsteeminõuete kohta vaadake allolevat tabelit.

KAHE KÕRGLAHETUSEGA MONITORI TUGI
Thunderbolt 3 Dock Pro toetab kahte kõrglahutusega monitori mitmekülgse tööruumi jaoks. Kõigi monitoride kombinatsioonide konkreetsete eraldusvõimete kohta vaadake allolevat tabelit.

ÜLIKIIRE SD-ÜLEKANDMINE
SD (secure digital) kaardipesa toetab Ultra-High-Speed II (UHS-II), et edastada andmeid kiiresti kuni 312 MG/s siinikiirusega. Toetades standardseid SD-kaarte, SDHC-kaarte (suure mahutavusega) ja SDXC-kaarte (laiendatud mahutavus), suudab UHS-II edastada terve päeva kaamerasaadet kolm korda kiiremini kui UHS-I.

JÕUD JAGAMISEKS
Kaasasoleva 170 W toiteplokiga annab Thunderbolt 3 Dock Pro ühendatud sülearvutile kuni 85 W võimsust. Tuntud ka kui "ülesvoolu laadimine", see hoiab teie sülearvuti kasutamise ajal laetuna ilma eraldi toitekaablita.Belkin Thunderbolt 3 Dock Pro. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Hostiliides: Thunderbolt 3. Toote värv: Must, Ühilduvad mälukaardid: SD, Korpuse materjal: Alumiinium. Toide: 170 W. Laius: 200 mm, Sügavus: 81 mm, Kõrgus: 26 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles