Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Belkin SoundForm pulsspeakomplekt True Wireless Stereo (TWS) kõrvasisesed kõned / muusika / sport / igapäevane Bluetooth must

  • 104.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35 €
Kaubamärgid Belkin
Kauba ID: 1770307
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tundke oma muusika pulssi.
Jätkate muusikat kuni 35-tunnise kogu esitusajaga ja hindate kiiret ühendust mis tahes nutitelefonis, sealhulgas Androidi-sõbralikus Google Fast Pair'is. Multipoint-ühendusega Bluetooth®-kiibistikuga saate sujuvalt vahetada telefone, tahvelarvuteid ja sülearvuteid, ilma et töö või mängu ajal ei jääks kõnest või teatisest ilma. Viimase lihvi annab meie tasuta rakendus SoundForm, mis võimaldab teil kohandatud ekvalaiseri seadistustega valida soovitud akustilise kogemuse.

Laadige alla rakendus SoundForm, et värskendada oma ühilduvate Belkini kõrvaklappide püsivara, isikupärastada EQ sätteid, reguleerida kuulmistasemeid, hallata mürasummutust ja palju muud.

Kogu päeva aku tööiga.
Aku tööiga on kuni 35 tundi koos 7-tunnise mänguajaga kõrvaklappides ja 28-tunnise laadimisümbrises.

Monorežiimis saate kasutada mõlemat kõrvaklappi või ükshaaval, et pikendada aku kasutusaega ja olla ümbruskonnaga kursis.

Vähendage müra, mitte heli.
Hübriid-ANC otsib ümbritsevat müra ja tühistab selle selgemate kõnede saamiseks, välistab müra ja tähelepanu hajutamise ning pakub ideaalset kuulamiskogemust.

Olge oma ümbruse suhtes tähelepanelik.
Läbikuulamisrežiim lubab vajaduse korral tagasi sisse lülitada just õige koguse ümbritsevat heli.

Mitme seadme ühendus.
Täiustatud Bluetooth® kiibistik pakub mitmepunktiühendust, nii et teil on esmaklassiline heli, kui vahetate sujuvalt mitme seadme vahel. Teises seadmes meediat esitades ei jää te olulisest kõnest ilma.Belkin SoundForm Pulse. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Soovitatav kasutus: Kõned/Muusika/Sport/Argipäev, Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles