Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Belkin SoundForm Bolt-peakomplekt Juhtmeta kõrvasisesed kõned / Muusika / Sport / Igapäevane Bluetooth Valge

Belkin SoundForm Bolt-peakomplekt Juhtmeta kõrvasisesed kõned / Muusika / Sport / Igapäevane Bluetooth Valge
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Belkin
Kauba ID: 1770311
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõrge täpsusega heli ja esmaklassilised funktsioonid.
Jätkate muusikat kuni 28 tundi, et kuulata kauem, ning Bluetooth® 5.2 tehnoloogia abil saate sujuvalt ühendada ja vahetada seadmeid. 6 mm dünaamilised draiverid pakuvad ühtlaselt sujuvat ja selget helikvaliteeti ning kerge, ergonoomiline kõrvaklappide disain asetab kõrvaklapid mugavalt ja tihedalt kõrvadesse, pakkudes pikemat kuulamisnaudingut. IPX4-reitinguga materjalid võimaldavad kasutada vihmase ilmaga ja higistades. Monorežiim võimaldab kasutada ühte kõrvaklappi korraga, et pikendada aku kasutusaega ja olla ümbruskonna suhtes tähelepanelik.

Kauakestev laadimine.
Kuni 28 tundi aku kasutusaega – 9 tundi mängimisaega kõrvaklappide laadimise kohta, lisaks veel 19 tundi akut laadimisümbrises. Monorežiim võimaldab kasutada ühte kõrvaklappi korraga, et pikendada aku kasutusaega ja olla ümbruskonna suhtes tähelepanelik.

Kiire sidumine.
Usaldusväärne Bluetooth® 5.2 kiibistik pakub lihtsat ühendamist ja sidumist 10 meetri kauguselt. Peate muretsema ainult selle pärast, mida kõigepealt mängida.

Suurepärane heli iga päev.
6 mm dünaamilised draiverid pakuvad ühtlaselt sujuvat ja teravat heli, mis sobib ideaalselt igapäevaseks kuulamiseks, et saaksite oma lemmikesitusloendeid täielikult hinnata.

Mugav istuvus.
Need kerged, ergonoomilised kõrvaklapid istuvad mugavalt ja tihedalt kõrvades. Kõnesid ja esitusloendeid on lihtne tundide kaupa nautida.

Juhtimine kraaniga.
Mõlema kõrvaklapi juhtmevabad nupuvabad puutetundlikud juhtnupud võimaldavad teil puudutada helitugevuse reguleerimiseks, lugude vahelejätmiseks, kõnede vastuvõtmiseks ja lõpetamiseks.

Veekindlus? Ära muretse.
Ärge laske kergel vihmal ega raskel treeningul ühenduse loomist takistada. Meie juhtmevabad kõrvaklapid, mis on ehitatud IPX4 vee- ja higikindlusega, aitavad teil igapäevatoimingutes muretult läbi viia.Belkin SoundForm Bolt. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: traadita ühendus, Bluetooth. Soovitatav kasutus: Kõned/Muusika/Sport/Igapäev. Juhtmevaba leviala: 10 m. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles