Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Roosa kuld

  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid Belkin
Kauba ID: 1770950
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laadige 3 seadet korraga 10K kaasaskantava laadijaga, mis on nii mitmekülgne kui mugav. Kaks USB-A-porti ja üks USB-C-port pakuvad teie nutitelefonile ja kahele muule seadmele korraga kuni 15 W toidet. Kaasasolev USB-A–USB-C-kaabel võimaldab teil laadimist kohe alustada.

Laadige 3 seadet korraga
Kaks USB-A-porti ja üks USB-C-port hoiavad kõiki teie seadmeid laetuna, pakkudes teie nutitelefonile ja kahele muule tarvikule kuni 15 W võimsust. Laadige kuni 15 W, kui kasutate kõiki kolme porti, mis lisab teie nutitelefoni aku kasutusaega kuni 40* tundi. Vaadake filme, tehke videokõnesid ja hoidke navigeerimisrakendusi töös kuni sihtkohta jõudmiseni. LED-tuli annab märku, kui akupank vajab laadimist, ning kaasas olev USB-A–USB-C-kaabel võimaldab teil laadimist alustada kohe karbist välja võttes.

Kuni 40* lisatundi aku tööiga
10 000 mAh võimsus laadib iPhone 12 kaks korda täis ja hoiab teie nutiseadmed töös, kui pistikupesa pole käeulatuses.

Mitmekülgne võimsus 3 seadmele korraga
Laadige oma nutitelefoni ja muid seadmeid kuni 15 W võimsusega kahest USB-A-pordist ja ühest USB-C-pordist.

Kaasas laadimiskaabel
Kaasas on USB-A–USB-C kaabel, et saaksite laadimist alustada kohe karbist välja võttes, ning seda saab kasutada ka akupanga laadimiseks, kui vaja.

LED indikaatortuli
LED-tuli annab teile teada akupanga toiteolekust, nii et teate alati, millal on aeg laadida.Belkin BOOST↑CHARGE. Aku maht: 10000 mAh. USB Type-A väljundporte: 2, USB Type-C portide kogus: 1. Toote värv: Roosa kuld

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles