Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Behringer Eurolive B212D 2-suunaline

Behringer Eurolive B212D 2-suunaline
Pole laos
  • 270.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 90.33 €
Kaubamärgid Behringer
Kauba ID: 1770466
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lõpetuseks, suurepärase kõlaga aktiivsed kõlarid, mis ei riku teie selga ega pangakontot!
Tänu meie revolutsioonilisele D-klassi võimenditehnoloogiale ja sisemistele lülitusrežiimi toiteallikatele pakuvad EUROLIVE D-seeria kõlarid palju paremat võimsuse ja kaalu suhet kui konkureerivad aktiivkõlarid. Lihtsamalt öeldes saate kogu jõu ilma selga murdva raskuseta. Ja nende kergete kõlarite helikvaliteet ületab meie ülipopulaarsete EUROLIVE B212A ja B215A süsteemide oma – lisaks oleme lisanud kaks 200-vatist mudelit, B210D (10") ja B208D (8") vähem nõudlike rakenduste jaoks.

Tänu oma tõhusale disainile annavad need 550/200 puhtaimat helivatti, mida olete kunagi kompaktsest kõlarisüsteemist kuulnud. Integreeritud heliprotsessor tagab täieliku süsteemi juhtimise ning LF- ja HF-muundurite usaldusväärse kaitse tänu sisseehitatud aktiivsele kõrgpääsfiltrile, mis praktiliselt kõrvaldab moonutused – isegi äärmuslikel töötasemetel. Lisaks on kõigil neljal mudelil ülimadala müratasemega (ULN) mikrofoni/liini sisend koos LEVEL juhtimisega ja spetsiaalne 2-ribaline EQ (bass/kõrged) lihtsaks juhtimiseks.

Disainilt intelligentne
Üks lahedamaid asju aktiivkõlarite juures on amprite, crossoverite ja EQ-de tagasimurdmise riiulite puudumine, mis on sageli vajalikud passiivsete kõlarite süsteemide peaaegu sama hästi kõlamiseks. Kuid sellega kaasneb kompromiss – lisaraskus kandub kõlarile, mistõttu on ühel kasutajal raske kogu seda massi kõlarialuse ülaosale tõsta.
BEHRINGERi D-seeria "Intelligent-Design" ühendab lülitusrežiimis toiteallikaid ja D-klassi võimendi topoloogiat kasutades oluliselt väiksema kaaluga aktiivkõlarite parimad omadused.
Sügaval igas korpuses on peidetud aktiivne kahesuunaline elektrooniline ristmik, graafiline EQ, parameetriline ekvalaiser, mikrofoni eelvõimendi, piiraja ja kaks D-klassi võimsusvõimendit, kuid kogukaal on väiksem kui võrreldavatel kõlarisüsteemidel! Need komponendid töötavad sujuvalt koos, et pakkuda optimaalset helikvaliteeti – ja see kõik toimub automaatselt, ilma et peaksite puudutama ühtegi nuppu.

D-klassi võimenditehnoloogia tagab suure võimsuse ja väikese kaalu.
Selle asemel, et töötada suhteliselt pidevalt nagu AB-klassi vooluringid, lülituvad D-klassi võimendid sisse ja välja tuhandeid kordi sekundis, andes võimsust ainult vajaduse korral. Teisisõnu on võimendi kas täielikult sees või täielikult välja lülitatud, mis vähendab oluliselt väljundseadmete võimsuskadusid. See on teoreetiliselt lihtne ja praktikas keeruline, mistõttu on nii palju erinevaid D-klassi kujundusi. Ilma tüütamata selliste terminitega nagu PWM Generation ja Gate Drivers, ütleme lihtsalt, et D-klassi disaini eeliste mõistmiseks on vaja kompenseerida palju võimalikke probleeme, mis võivad põhjustada kuuldavaid moonutusi. BEHRINGER ei leiutanud D-klassi tehnoloogiat, kuid meie teadus- ja arendusosakond on aastaid töötanud selle nimel, et täiustada meie enda versiooni, millel on kõik väiksema kaalu ja laheda jooksmise eelised, ilma puudusteta. Seetõttu investeerisime üle terve aasta kestnud uurimisaega, et kõrvaldada sellised lõkse nagu kvantimisvead ja liigne surnud aeg, valida õige lülitussagedus (ja muud samaväärsed tehnilised terminid). Ja miks kulutasime sama kaua aega üksikute komponentide testimisele, et tagada nende vastupidavus reaalse maailma karmusele.
Kombineerituna lülitusrežiimi toiteallikatega, mis asendavad raskeid toroidtrafosid, pakuvad meie uued konstruktsioonid dünaamilisemat löögi, kuna kõrgem lülitussagedus laadib toite kondensaatorid palju kiiremini uuesti. Ja kuna need on palju tõhusamad, töötab D-seeria jahedam ja ei vaja suuri ja raskeid jahutusradiaatoreid. Saadud kõlarisüsteemid on palju kergemad, mistõttu on neid lihtne transportida ja seadistada. Meie kompromissitu disain tähendab, et teie D-seeria aktiivkõlarid pakuvad täisvõimsust ja uskumatut truudust kogu öö jooksul, ilma et oleks vaja puhketsükleid.

Instant PA süsteem
Vaid ühe D-seeria kõlarisüsteemi ja mikrofoni või MP3-mängijaga saate seadistada kohese helisüsteemi. Tänu sisseehitatud eelvõimendi sektsioonile ühendate lihtsalt dünaamilise mikrofoni ning suurendate ja vähendate helitugevust tasemenupu abil. Ühendage heliallikas, asetage kõlar lauaplaadile või alusele ja lülitage sisse. See on lihtsalt nii lihtne. Ja kui vajate rohkem leviala, kasutage aktiivsemate kõlarite lisamiseks lihtsalt mugavat LINK OUTPUT XLR-pistikut.

Stereomuusika süsteem
Saate kasutada isegi kahte D-seeria korpust oma MP3-, CD- või vanaaegse kassettplaadi stereoesitamiseks ilma täiendava riistvarata. Lihtsalt ühendage vastav stereo-"breakout"-adapter oma teki väljundpistikusse ja ühendage kaablid iga kõlari 1/4" sisenditega. Seadistage mõlemas korpuses samad tasemed ja ekvalaiseri juhtelemendid. Voilà, vahetu pidu!

Imeline jälgimine
Tänu nende trapetsikujulisele konstruktsioonile saab need kapid küljele asetada, pakkudes ideaalset nurka laval kuvari kiilude jaoks. Ühendamine on lihtne, vajades ainult ühte XLR- või 1/4" kaablit teie mikseripuldi monitorilt ja loomulikult toidet. Täiendavaid monitore saab aheldada tagapaneelil oleva XLR LINK OUTPUT pesa kaudu.

Eritellimusel valmistatud muundurid
Olgem ausad; muundurid (wooferid ja tweeters) on ainsad helisüsteemi osad, mida te tegelikult kuulete, nii et me ei lõika nurki. Kuigi mõned meie konkurendid on rahul sellega, et ostavad valmisandureid ja ühendavad need oma kastidesse, kujundame ja ehitame oma andureid eritellimusel nullist. Me mitte ainult ei kerime oma häälepooli, vaid töötleme paberimassi koonusteks ja töötleme isegi oma tagaplaate. See võimaldab meil kontrollida kvaliteeti ja ausalt öeldes valmistada paremaid komponente, nagu pikaajalised LF-muundurid ja tipptasemel 1,35-tollised tihendusdraiverid, mida kasutame igas EUROLIVE'i korpuses.

Madala sagedusega reaktsioon
EUROLIVE D-seeria ehitati laiendatud madalsageduskäsitlust silmas pidades. Häälestatud pordi, sisemise kinnitusega survevalatud korpusega iga mudeli eritellimusel disainitud LF-muundur (woofer) väntab tõeliselt madala otsa. Pidage meeles, et bassireaktsioon varieerub sõltuvalt LF-anduri suurusest, nii et mida suurem on kõlar, seda rohkem bassi saate genereerida.

Täpsed mitteväsitavad kesk- ja kõrged helid
Isegi kui teie konkreetne rakendus ei sisalda kumisevat bassi, meeldib teile nende kõlarite tohutu täpsus. Üle aasta kestnud disain läks eksponentsiaalsesse sarve/alumiiniumkupli tihendusdraiveri kombinatsiooni, mis võiks anda õigluse valjule hard rockile või tantsumuusikale – kuid samas võiks rahuldada ka audiofiile oma muusikalise tämbri ja tähelepanuga detailidele. Kõne-, laulu- või akustiliste instrumentide puhul on need keerukate harmooniliste detailide artikuleerimise poolest võrreldamatud. Tegelikult arvavad paljud kliendid, et see on kõige loomulikum kõlar, mida nad kunagi kuulnud on, mille hind on lähedal.

Protsessori juhitav väljund
Dünaamiline töötlemine on üks parimaid viise väljundi maksimeerimiseks ilma helikvaliteeti ohverdamata. D-seeria sisseehitatud vooluring reguleerib automaatselt programmi sisu, võimaldades kõlaril töötada äärmuslikel helitugevustel. See saavutab selle, vähendades veidi bassi väljundit, kui lähenete andurite piirile. See vabastab LF-võimendi ja muunduri ressursid, et saavutada suurem üldine helitugevus. See on nagu igas kapis pisike helimees, kes jälgib ja muudab pidevalt väljundparameetreid. Ristsageduse ja helisisu peeneid muudatusi tehes suudab süsteem vändata rohkem heli – ilma vähimagi vihjeta moonutustele.

Suur võimsuse ja suuruse suhe
Moodsaim tehnoloogia ja ülitäpsed kõlarid pole kõik, mida sõnumi edastamiseks vaja läheb – vajate võimsust ja palju. Iga EUROLIVE D-seeria valjuhääldi keskmes on kaks kõrge vooluvõimendit koguvõimsusega 550 vatti B212D/B215D ja 200 vatti B210D/B208D puhul. Tänu aktiivsetele sisemistele kaitseahelatele suudavad need kõlarid maksimaalselt juhtida ilma moonutusteta – ja kõlareid kahjustamata. Lihtsamalt öeldes hämmastab need teid oma massiivse löögi, sileda keskosa ja liigendatud tipptasemega!Behringer Eurolive B212D. Kõlari tüüp: 2-suunaline, Kõlari paigutus: põrand, Lauaplaat/raamaturiiul. RMS nimivõimsus: 280 W, Takistus: 8 Ω, Sagedusvahemik: 65 - 20000 Hz. Toote värv: must. Toiteallika tüüp: AC, AC sisendpinge: 240 V, AC sisendsagedus: 50 Hz. Laius: 345 mm, Sügavus: 270 mm, Kõrgus: 550 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles