Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Behringer EUROLIVE B205D

  • 185.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 62 €
Kaubamärgid Behringer
Kauba ID: 1770464
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
B205D hämmastava heli saladus
Tänu meie revolutsioonilisele D-klassi võimenditehnoloogiale ja sisemistele lülitusrežiimiga toiteallikatele ei kõla B205D kõlarid suurepäraselt, vaid kaaluvad palju vähem kui enamik konkureerivaid aktiivkõlareid. Need pumpavad kompaktsest kõlarist välja 150 puhtaimat ja tugevaimat vatti, mida olete kunagi kuulnud, ja saate ühendada täiendavaid aktiivseid kõlarisüsteeme käepärase THRU-pesa kaudu. Sisseehitatud mikser pakub kolme sisendkanalit, sealhulgas lülitatavat instrumendi jaoks valmis sisendit (DI-d pole vaja) ning sellel on ka spetsiaalne 3-ribaline EQ (bass/kesk/kõrged) lihtsaks, kuid tõhusaks toonide juhtimiseks.

Asetage heli sinna, kuhu soovite
Ruumipiirangud muudavad sageli võimatuks täissuuruses monitori kiilude paigutamise kohtadesse, kus need kõige rohkem kasu toovad – ja passiivsete monitoride korralikuks toimimiseks on vaja palju väliseid võimendeid ja töötlusseadmeid. Kõik see annab veelgi rohkem käiku liikumiseks ja kui te ei tea, mida teete, võite passiivseid monitore kergesti kahjustada, kui rakendate neile liiga palju või mis veelgi hullem, liiga vähe jõudu. B205D-ga oleme eemaldanud kõik oletused, andes igale kõlarile oma 150-vatise D-klassi võimendi, mis on spetsiaalselt loodud täiuslikuks kaaslaseks eritellimusel valmistatud 5,25-tollise neodüümdraiveri jaoks.

Öelge hüvasti selgmurdvate põrandakiiludega
Kasutades sisemist lülitusrežiimi toiteallikat, vähendasime B205D kaalu kõigest 7,0 naelale (3,2 kg). See tähendab, et selle asemel, et tuua ükshaaval sisse oma vanu passiivseid põrandakiile, saate kõik monitorid ühe reisiga kaasas kanda, ilma et peaksite isegi higistama! Need on piisavalt väikesed, et kinnitada mikrofonialusele (iga kõlar sisaldab spetsiaalset mikrofonialuse integreerimissüsteemi), lauaplaadile või asetada otse klaveri või elektroonilise klaviatuuri peale.

D-klassi tehnoloogia tagab suure võimsuse ja väikese kaalu
Selle asemel, et töötada suhteliselt pidevalt nagu AB-klassi vooluringid, lülituvad D-klassi võimendid sisse ja välja tuhandeid kordi sekundis, andes voolu ainult siis, kui seda vajatakse. Teisisõnu, võimendi on kas täielikult sees või täielikult välja lülitatud, mis vähendab oluliselt väljundseadmete võimsuskadusid.

Kui neid kasutatakse koos lülitusrežiimi toiteallikatega, tagavad meie D-klassi võimendid tohutu dünaamilise löögi ja suurepärase täpsuse. Saadud kõlarisüsteemid on palju kergemad, mistõttu on neid lihtne transportida ja seadistada. Meie kompromissitu disain tähendab, et teie B205D-d pakuvad kogu öö jooksul uskumatut täpsust täisvõimsusel, ilma et oleks vaja puhketsükleid.

Instant PA süsteem
Vaid ühe B205D kõlarisüsteemi ja mikrofoniga saate seadistada kohese ja kvaliteetse helisüsteemi. Tänu sisseehitatud eelvõimendi sektsioonile ühendate lihtsalt dünaamilise mikrofoni ning suurendate ja vähendate helitugevust nupu LEVEL abil. Ühendage heliallikas (CD- või MP3-mängija), asetage kõlar laua- või mikrofonialusele ja lülitage sisse. See on lihtsalt nii lihtne. Ja kui vajate suuremat leviala, saate mugava LINK OUTPUT XLR-pistiku kaudu aheldada nii palju kui soovite.

Stereomuusika süsteem
Saate kasutada isegi kahte B205D-d oma MP3-, CD- või kassettdekki stereoesituseks ilma täiendava riistvarata – see on päris lahe taustamuusika esitamiseks või teadaannete tegemiseks. Lihtsalt ühendage vastav stereo-breakout-adapter (ei ole kaasas) oma teki väljundpistikusse, ühendage üks kaabel iga kõlariga ja seadke mõlema B205D taseme ja ekvalaiseri juhtnupud samaks. Voilà, vahetu pidu!

Imeline jälgimine
Kui rääkida reaalajas jälgimisest, siis see lihtsalt ei muutu isiklikumaks. B205D abil saate heli sõna otseses mõttes asetada sinna, kuhu soovite – ja helikvaliteet üllatab teid lihtsalt! See on piisavalt väike ja kerge, et kinnitada mikrofonialusele (kaasas integreerimiskomplekt, mis töötab isegi poomi alustega), kuid piisavalt võimas, et seda saaks kasutada väikese kvaliteetse PA-süsteemina. Sisseehitatud 3-kanaliline mikser pakub tohutut mitmekülgsust ja võimaldab isegi täiendavaid süsteeme orjadena ühendada.Behringer EUROLIVE B205D. Kõlari paigutus: põrand. RMS nimivõimsus: 125 W, Takistus: 6 Ω, Sagedusvahemik: 105 - 10000 Hz. Toote värv: must. Laius: 290 mm, Sügavus: 220 mm, Kõrgus: 185 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles