Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Behringer EUROLIVE B115MP3 2-suunaline

Behringer EUROLIVE B115MP3 2-suunaline
Laos
  • 340.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 113.66 €
Kaubamärgid Behringer
Kauba ID: 1770658
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
D-klass – tohutu võimsus, täiuslik heli
Tänu meie revolutsioonilisele D-klassi võimenditehnoloogiale suudame pakkuda teile tohutut võimsust ja uskumatut helitugevust lihtsalt kasutatavas, ülimalt kaasaskantavas ja kerges pakendis. D-klassi võimendus teeb kõik oluliseks, pakkudes ülimat energiatõhusust ja välistades vajaduse raskete toiteallikate ja massiivsete jahutusradiaatorite järele. See hämmastav tehnoloogia võimaldab kujundada ja ehitada ülivõimsaid tooteid, mis on oluliselt kergemad kui nende traditsioonilised analoogid, kasutades samal ajal vähem energiat ja kaitstes keskkonda.

Lõika rasv; Hoidke veiseliha
Nende jõudluskõlarite ehitamisel kasutasime oma märkimisväärset kogemust, muutsime need kergemaks ja võimsamaks. Eritellimusel väljatöötatud D-klassi võimsusvõimenditega ülima võimsuse ja tõhususe tagamiseks ning SMPS-tehnoloogia (lülitusrežiimi toiteallika) tehnoloogia – kõrgtehnoloogiline alternatiiv rasketele trafodele ja massiivsetele jahutusradiaatoritele – võib teie B115MP3 kõlar töötada jahedana kogu päeva. terve öö, ilma et isegi higistaks – või selg!

Sisseehitatud MP3-mängija
Üks selle valjuhääldi lahedamaid funktsioone on täielikult adresseeritav sisseehitatud MP3-mängija. 8 nupuga kasutajaliides ja suure kontrastsusega multifunktsionaalne LCD-paneel võimaldavad teil lugusid kohe sirvida ja lubada juhu-, kordus- või ühekordse esituse režiime. See täisfunktsionaalne MP3-mängija saab kõigega hakkama, alates vaheajast ja taustamuusikast kuni kõrge eraldusvõimega esituslugudeni.

Omage lava digitaalse traadita ühendusega
Olge juhtmevabaks kasutamiseks valmis meie ULTRALINK ULM-seeria juhtmevaba mikrofonisüsteemi sisseehitatud spetsiaalse ühenduvusega (eraldi tellitav). Traadita ühendus annab teile maksimaalse vabaduse ja liikuvuse, ilma et peaksite juhtmeid vedama. Kõrgeima kvaliteediga heli tagatakse tänu ULM-i digitaalsele litsentsivabale 2,4 GHz sagedusspektrile.

ULM-i juhtmevaba süsteem ühendab professionaalse kvaliteediga heli lihtsa seadistuse ja intuitiivse liidesega legendaarseks heliesituseks kohe karbist välja võttes. Ühendage lihtsalt ULM-vastuvõtja dongle ja saate kohe erakordse juhtmevaba mikrofonisüsteemi. Kaablitest vabastamine on lihtsalt lihtne viis lava omamiseks.

Eritellimusel valmistatud muundurid
Võimsad ja tõhusad D-klassi võimendid ja lülitusrežiimi toiteallika tehnoloogia koos tipptasemel DSP-funktsiooniga kõlavad kindlasti muljetavaldavalt – aga kuidas on lood selle osaga süsteemist, mida te tegelikult kuulete? Meie LF (madalsagedus) ja HF (kõrgsagedus) muundurid on loodud spetsiaalselt iga rakenduse jaoks, see eristab meid konkurentidest. Kui ostate BEHRINGERi aktiivkõlari, võite olla kindel, et sees olevad muundurid on loodud töötama veatult koos kõigi teiste elementidega, et saavutada tõeliselt professionaalsed tulemused. B115MP3 väntab välja tohutul hulgal madalaid helisid, millel on liigendatud, üksikasjalikud keskmised ja kristallselged kõrged helid.Behringer EUROLIVE B115MP3. Kõlari tüüp: 2-suunaline, Kõlari paigutus: Põrand. Takistus: 14000 Ω, Tundlikkus: -36 dB, Sagedusvahemik: 20 - 20000 Hz. Toote värv: must. Vahelduvvoolu sisendpinge: 120 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 60 Hz. Laius: 427 mm, Sügavus: 313 mm, Kõrgus: 713 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles