Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseuse vedela ränidioksiidi kaitsekomplekt, magnetümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Plus jaoks (sinine)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459410
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse vedela ränidioksiidi kaitsekomplekt magnetümbrise ja karastatud klaasiga iPhone 14 Plus (sinine) jaoks.

Veenduge, et teie nutitelefon on korralikult kaitstud. Pakendist leiate magnetümbrise ja karastatud klaasi, mis tagavad teie seadmele kõrge turvalisuse. Liquid Silica ümbris kaitseb teie telefoni tõhusalt kriimustuste ja kukkumiste eest. Lisaks võimaldab ümbris telefoni induktiivselt laadida. Komplekt ühildub iPhone 14 Plusiga.

Kvaliteetne töötlus

Baseus Liquid Silica korpusel on hoolikalt läbimõeldud disain. See on valmistatud kvaliteetsest vedelast silikoonist, nahasõbralik. Tänu kasutamisele on kate äärmiselt painduv, rebenemiskindel ja meeldiv puudutada.

Mugav

Korpuse saate hõlpsalt puhtana hoida – lihtsalt pühkige see maha. Toode on vastupidav rasvajälgedele ja sõrmejälgedele. Selle tulemusel näeb ümbris alati suurepärane välja. See sobib ideaalselt ka iPhone 14 Plusiga.

Veelgi rohkem mugavust

Induktiivse laadimise ajal ei pea te enam nutitelefoni ümbrisest eemaldama! Baseus Liquid Silica ümbris töötab tänu sisseehitatud 38 N52 magnetile suurepäraselt juhtmevabade laadijate, magnetiliste toitepankade ja magnetalustega. Toode kaitseb teie telefoni tõhusalt kriimustuste ja juhuslike kukkumiste eest. Lisaks saate objektiivi korpuse hõlpsalt eemaldada. Komplekti kuulub ka karastatud klaas, et pakkuda teie iPhone'ile lisakaitset.

Sisaldab:

  • Magnetkorpus
  • Kurnatud klaas
  • Kasutusjuhend
Tootja Baseus
Nimi Baseuse magnetkorpus vedela silikageeliga
Mudel ARYC000603
Värv Sinine
Suurus 6,7 tolli
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Plus
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles