Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseuse vedela ränidioksiidi kaitsekomplekt ja karastatud klaas iPhone 14 Plus jaoks (sinine)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459411
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus vedelast ränidioksiidist ja karastatud klaasist kaitseümbrise komplekt iPhone 14 Plus jaoks (sinine)

Kas vajate kvaliteetsetest materjalidest valmistatud korpust? Baseuse kaubamärgiga ümbris üllatab teid meeldivalt oma sisu ja muuga! Kaitsekomplekt sisaldab karastatud klaasi, nii et saate tagada oma nutitelefoni täieliku ohutuse. Baseus Liquid Silica komplekt kaitseb tõhusalt teie telefoni, pehmendab kukkumisi ja säilitab teie seadme esteetilise välimuse. Komplekt ühildub iPhone 14 Plusiga.

Parima kvaliteediga materjalid

Baseus Liquid Silica korpuse suur eelis on selle läbimõeldud disain. Toode on valmistatud ohututest materjalidest, mis on kvaliteetsed ja meeldivad nahale. Millistest materjalidest me räägime? Sealhulgas vedel silikoon, millest tehakse lastele lutte. Sellel plastikul on kiire kõvenemine ja kummielastsus, kõrge ohutus, keskkonnasõbralik, toidukvaliteediga, painduv, rebenemiskindel ja kuumakindel. Muljetavaldavat jõudlust kinnitab vastav sertifikaat.

Esteetiline välimus

Unustage korpuse materjali kollaseks muutumise probleem! Baseuse tooted näevad alati korralikud välja tänu sellele, et neile ei jää sõrmejälgi ega rasvaplekke. Korpuse saate hõlpsalt puhtana hoida – lihtsalt pühkige see maha. Toote tekstuur on meeldiv, vastupidav ja kriimustuskindel. Sobib ideaalselt iPhone 14 Plusiga, et saada täiesti esteetiline välimus!

Veelgi rohkem mugavust

Toote servad on varustatud õhkpatjadega, mis tagavad tõhusa löögisummutuse kukkumise korral. Objektiivi hoidik on eemaldatav. Komplekt sisaldab ka karastatud klaasi, nii et iga nutitelefoni element on võimalikult kaitstud.

Sisaldab:

  • Toimub
  • Kurnatud klaas
Tootja Baseus
Nimi Korpus vedela silikageeli Baseus jaoks
Mudel ARIT001803
Materjal Silikageel
Värv Sinine
Suurus 6,7 tolli
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Plus
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles