Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseuse mini-autokompressor 2500 mAh akuga (must)

  • 60.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456485
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus auto minikompressor

Kas rehvis pole piisavalt õhku või võib pall olla valesti pumbatud? Baseuse juhtmeta minikompressor aitab teil selliseid probleeme lahendada! See väike seade tuvastab automaatselt rõhutaseme ja kuvab selle väärtuse sisseehitatud ekraanil. Seadmega on kaasas ka vastupidav 2000mAh aku. Seda saab kasutada rehvi, palli või isegi madratsi kiireks täispuhumiseks. Komplektist leiad ka mitmeid praktilisi tarvikuid.

Kiire pumpamine

Tänu nutikale kiibile tuvastab seade rõhu ja võimaldab pumbata rehve või kuule teatud tasemeni. See näitab automaatselt rõhu vaikeväärtust, kuid saate seda vajadusel reguleerida. Kui valitud tase on saavutatud, seiskub kompressor automaatselt. Seade võimaldab pumbata auto rehvi umbes 4 minutiga, jalgratta rehvi umbes 3 minuti 40 sekundiga, mootorratta rehvi umbes 2 minutiga ja palli umbes 1 minutiga.

Sisseehitatud taskulamp

Nüüd saate turvaliselt rehve täis pumbata ka öösel. Kompressor on varustatud LED-taskulambiga, mis on kasulik ka öisel ajal pisiremondi tegemisel. Samuti võimaldab see saata SOS-signaali. Tänu sellele saad kergesti tähelepanu tõmmata ja vajadusel abi küsida.

Mugav

Baseuse kaubamärgi minikompressorit on uskumatult lihtne kasutada. See on varustatud väikese ekraaniga, mis annab teile teavet praeguse rõhu väärtuse, aku laetuse taseme ja valitud töörežiimi kohta. Ekraani all on pehme puutega nupud, mis pakuvad lihtsat juurdepääsu seadme kõige olulisematele funktsioonidele. Nende abiga saate taskulambi sisse või välja lülitada, rõhku reguleerida, režiimi valida ja taskulampi käivitada.

Vastupidav aku

Vabastage end kaablitest ja saavutage praktiliselt piiramatu vabadus. Tänu kauakestvale akule suudab täislaetud kompressor pumbata auto rehvi ligikaudu 9 korda (2 kuni 2,5 baari), mootorratta rehvi ligikaudu 17 korda, jalgratta rehvi ligikaudu 8 korda ja kuuli ligikaudu 54 korda. Pealegi on seade nii suurepärastest võimalustest hoolimata tõesti väike – see ei võta autos liiga palju ruumi.

Täiustatud disain

Vastupidav 18650 liitiumaku pole toote ainus eelis. Kompressor on varustatud puhtast vasest mootoriga, mis tagab maksimaalse jõudluse väga vaikse töö juures. Lisaks töötab seade tänu hoolikalt läbimõeldud täiustatud disainile usaldusväärselt ja järjepidevalt peaaegu igas olukorras. Korpuse mõlemal küljel on ka õhutusavad tõhusamaks soojuse hajutamiseks.

Kaasas kasulikud tarvikud

Komplektist leiate mitmeid praktilisi tarvikuid, mis muudavad kompressori kasutamise lihtsamaks. Looduslikust kummist valmistatud täispuhutav toru on äärmiselt pehme, kuid samas vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Täitmisnõel sobib pallidele ning vahetusotsikud sobivad auto-, mootorratta- ja jalgrattarehvidele ning isegi õhupallidele. Madratsi saab edukalt täis pumbata ka kompressoriga.

Kasti

  • Minikompressor
  • Täitetoru
  • Laadimiskaabel
  • Täispuhutav nõel
  • Väike otsik
  • Suur otsik
Bränd Baseus
Mudel CRNL040001
Värv Must
Kaal 610 g
Mõõtmed 78,2x140,2x42,6 mm
Sisendpinge 5V/2,4A
Aku mahutavus 2500 mAh
Nimetatud energia 22,5 Wh
Võimsus 54 W
Laadimisaeg Umbes 4-5 tundi
Manomeetri vahemik Tööpiirkond: 5-120 psi;
Tuvastamisvahemik: 5-150 psi;

Märge. Üle 150 psi võib andurit kahjustada.
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles