Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseuse kõrglahutusega seeria HDMI 2.0 kaabel, 4K 60 Hz, 1,5 m (must)

Baseuse kõrglahutusega seeria HDMI 2.0 kaabel, 4K 60 Hz, 1,5 m (must)
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457711
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI 2.0 Cable Baseus High Definition Series 1,5 m pikkus

Baseuse kõrglahutusega seeria HDMI 2.0 kaabel tagab suurepärase pildikvaliteedi kuni 4K. Tänu täiuslikule heli ja video sünkroniseerimisele saad mugavalt vaadata lemmikfilme ja telesarju, uusima HDMI 2.0 standardi kasutamine võimaldab omakorda saavutada kuni 18 GB/s läbilaskevõimet. Kaabel toetab ka dünaamilist HDR-i, tagades fantastilise pildiselguse ja rikkalike detailide.

Kõrge pildi eraldusvõime

Nüüd on saadaval kõrgeima kvaliteediga pildid. Baseus High Definition seeria kaabel tagab eraldusvõime kuni 4K sagedusel 60 Hz. See ühildub HDMI 2.0-ga ja saate selle hõlpsalt ühendada erinevate seadmetega, nagu arvuti, PS 3, PS 4 sülearvuti või digiboks. Kaabel kuvab pilte kuvasuhtes 21:9 ja pakub kahte režiimi: dubleerimine ja laiendamine.

Märkad iga detaili

Toode toetab dünaamilist HDR-i, mis tähendab, et see reprodutseerib täiuslikult värve ja pakub veelgi rikkalikumaid pildi detaile. Seda kasutades saate alati nautida suurepärast kvaliteeti – vaadata fotosid puhkusest, pidada filmiõhtut ja töötada mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub teile pilte, mis rõõmustavad teid kõrge eraldusvõime, rikkalike detailide ja loomulike erksate värvidega.

Looge kodus kino

Mis veel teeb Baseuse HDMI-kaabli filmide vaatamiseks nii heaks? See tagab pildi ja heli täiusliku sünkroonimise. Nii saad veelgi rohkem sukelduda oma lemmikrežissööri loodud maailma. Korraldage endale ja oma sõpradele hilisõhtune filmimaraton või looge privaatne kodukino, et mugavalt vaadata põneva sarja uusi osi.

See kestab kaua

Adapter on vastupidav ja üllatavalt kulumiskindel. Kullatud pistikud praktiliselt ei allu hõõrdumisele ja oksüdeerumisele, seega kestavad neid kaua. Vastupidav PVC-punutis kaitseb kaabli tinatatud vasest südamikku, muutes adapteri paindumis- ja juhusliku tõmblemise suhtes vastupidavaks. Kasutate seda edukalt iga päev, muretsemata, et see liiga kiiresti halvaks läheb.

Tootja Baseus
Nimi HDMI 2.0 Cable Baseus kõrglahutusega seeria
Mudel WKGQ030101
HDMI standard 2.0
Värv Must
Kaabli pikkus 1,5 m
Omadused
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp HDMI
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles