Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseuse kõrglahutusega HDMI-HDMI-kaabel 15 m, 4K (must)

  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458949
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI-HDMI kaabel Baseus kõrglahutusega, 15 m, 4K (must).

Baseuse HDMI-kaabel tuleb kasuks ärikohtumistel, loengutel või suurelt ekraanilt filme vaadates. See tagab kadudeta signaaliedastuse ja video 4K eraldusvõimega 60 Hz juures. Lisaks suurendab 15-meetrine pikkus kasutusmugavust. Kvaliteetsete materjalide kasutamine tagab toote vastupidavuse.

Kõrge pildikvaliteet

Kaabel on varustatud kiipidega, mis muudavad elektroonilise signaali optiliseks signaaliks, tagades täiusliku signaaliedastuse ilma viivituseta. Nüüd saate vaadata filme 4K eraldusvõimega sagedusel 60 Hz.

Lai valik võimalusi

Kasutate Baseuse kaablit pildi kuvamiseks suurel ekraanil peegeldamisrežiimis, näiteks filmide vaatamisel või mängude mängimisel. Ja pikendamisrežiim võimaldab kuvada 2 erinevat pilti mitmel ekraanil – ideaalne tööks. Lisaks töötab see selliste seadmetega nagu sülearvutid, arvutid, projektorid, monitorid, telerid, mängukonsoolid jne.

Läbimõeldud disain

Tänu läbimõeldud disainile on kaabel väga vastupidav elektromagnetilistele häiretele ning tagab kiire ja stabiilse signaaliedastuse. Lisaks on toode läbinud rea vastupidavusteste ning vastupidavuse tagamiseks on see valmistatud PVC-st ja tsingisulamist. Kaablil on ka spetsiaalne märgistus, mis annab teada, milline port on sisend ja milline väljund.

Tootja Baseus
Mudel WKGQ050201
Värv must
Pikkus 15 m
Materjal Tsingisulam, PVC
Kaal 380 g
Sadamad x2 HDMI
Luba 3840*2160@Hz
OS Windows, macOS, Linux
Omadused
Pikkus 15 m
Ühenduse tüüp HDMI
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles