Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseuse kõrglahutusega HDMI-HDMI-kaabel 0,5 m, 8K (must)

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458155
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI-HDMI kaabel Baseus kõrglahutusega, 0,5 m, 8K (must)

Baseuse HDMI-kaabel tagab suurepärase pildikvaliteedi kuni 8K. Tänu heli ja video täiuslikule sünkroonimisele saate mugavalt vaadata oma lemmikfilme ja telesarju. Kasutades uusimat HDMI 2.1 standardit, on võimalik saavutada ribalaius kuni 48 GB/s. Toode toetab ka dünaamilist HDR-i, tagades fantastilise pildiselguse ja rikkalike detailide.

Kõrge pildi eraldusvõime

Kõrgeima kvaliteediga pildid on käeulatuses. Baseuse kaabel tagab eraldusvõime kuni 8K. See ühildub mitte ainult HDMI 2.1-ga, vaid ka varasemate standarditega. Nii et kasutate seda erineval viisil ja ühendate selle ilma probleemideta erinevat tüüpi seadmetega.

Märkad iga detaili

Toode toetab dünaamilist HDR-i, mis tähendab, et see reprodutseerib täiuslikult värve ja pakub veelgi rikkalikumaid pildi detaile. Seega saate Baseuse kaablit kasutades alati nautida suurepärast kvaliteeti. Vaadake puhkusefotosid, veetke filmiõhtuid või isegi töötage mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub teile pilte, mis avaldavad muljet kõrge eraldusvõime, rikkalike detailide ja loomulike erksate värvidega. Lisaks võimaldab kaabel kuvada erinevaid pilte 2 ekraanil korraga või 1 suuremal ekraanil, samuti ühendada mitu ekraani kokku.

Looge kodus kino

Mis veel teeb Baseuse adapteri filmide vaatamiseks nii heaks? See tagab pildi ja heli täiusliku sünkroonimise. Nii saad veelgi rohkem sukelduda oma lemmikrežissööri loodud maailma. Korraldage endale ja oma sõpradele hilisõhtune filmimaraton või looge privaatne kodukino, et mugavalt vaadata põneva sarja uusi osi.

See teenib teid pikka aega

Kaabel on ka üllatavalt vastupidav ja vastupidav. Kullatud pistikud on praktiliselt kulumis- ja oksüdatsioonikindlad, nii et need teenivad teid hästi ka pärast korduvat kasutamist. Vastupidav nailonpunutis kaitseb kaabli tinatatud vasktraati. See muudab toote vastupidavaks paindumisele ja juhuslikele tõmblustele. Kasutate seda edukalt iga päev, kartmata selle kiiret lagunemist.

Tootja Baseus
Mudel WKGQ040001
HDMI standard 2.1
Värv must
Pikkus 0,5 m
Ribalaius 480 Mbit/s
Luba 7680 x 4320 8K HD
Omadused
Pikkus 0,5 m
Ühenduse tüüp HDMI
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles