Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseuse dünaamiline USB-Lightning kaabel, 2,4A, 2m (lilla)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456746
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Dynamic USB-Lightning kaabel

Nüüd saate oma seadmeid kiiresti laadida. Baseus USB-Lightning kaabel laeb kuni 2,4 A ja võimaldab faile edastada kiirusega kuni 480 Mbps. Samuti on see väga vastupidav ja kahjustustekindel. See näeb ka suurepärane välja – mitme värvivalikuga leiate kindlasti midagi oma maitsele sobivat.

Kiire laadimine – kiire andmeedastus

Te ei pea enam lõputult ootama, kuni teie seadmed laadivad. Baseuse kaubamärgi kaabel võimaldab laadida iPhone'i kuni 2,4A vooluga. Samuti pakub see sama kiiret failiedastust, mille edastuskiirus ulatub kuni 480 Mbps. See tähendab, et vajalike andmete kopeerimine võtab vaid mõne minuti!

Parim tehnoloogia

Ärge muretsege laaditavate seadmete ohutuse pärast. Kaablid on varustatud intelligentse kiibiga, mis vastutab nende usaldusväärse kaitse eest. Lisaks tagavad tugevdatud juhtmed tõhusama signaaliedastuse ja neil on väiksem takistus.

Täiustatud disain

Baseus tõestab, et kaablid võivad avaldada muljet mitte ainult funktsionaalsuse, vaid ka disaini poolest. Tootel on stiilne disain ja see sobib veelgi paremini iPhone'i porti, muutes selle ühendamise ja lahtiühendamise lihtsaks. Lisaks tagab suure tihedusega põimitud kaabel selle vastupidavuse ja vastupidavuse venimisele, paindumisele, rebenemisele ja muudele kahjustustele.

Bränd Baseus
Mudel CALD000505
Tüüp USB välgu külge
Materjal ABS + suure tihedusega palmik
Praegune Kuni 2,4 A
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Pikkus 2 m
Värv violetne
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 10
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv lilla

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles