Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus vedel silikageeli ümbris iPhone 14 Plus jaoks (lavendel) + karastatud klaas + puhastuskomplekt

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459876
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus vedel silikageeli ümbris iPhone 14 Plus jaoks (lavendel) + karastatud klaas + puhastuskomplekt

Hankige oma iPhone 14 Plusile igakülgne kaitse. Baseuse vedel silikageeli kate kaitseb seda kahjustuste eest ja aitab hoida seda puhtana. Aksessuaar järgib suurepäraselt nutitelefoni kuju ja on varustatud täiendava eemaldatava kattega objektiivide jaoks. Pakendist leiate ka karastatud klaasi ekraanile ja spetsiaalse puhastuskomplekti.

Kvaliteetne töötlus

Korpus on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mida iseloomustab muljetavaldav kulumiskindlus. Tänu sellele teenib tarvik teid pikka aega suurepäraselt – ärge muretsege selle pleekimise või kollaseks muutumise pärast. Toode on ka puudutamisel väga meeldiv ning tänu spetsiaalsele kattele ei tekita selle puhastamine Sulle probleeme. See ei näita sõrmejälgi, tolmu ega plekke!

Ideaalne sobivus

Tarvik sobib ideaalselt iPhone 14 Plusi kujuga ega mõjuta selle kasutamise mugavust. Samuti ei blokeeri see porte ega kõlareid. Sellel on ka valikuline objektiivikate, mille saate eemaldada, kui otsustate, et te seda ei vaja. Pealegi on kate väga paindlik – selle pealepanemine ei tekita teile probleeme.

Usaldusväärne kaitse

Baseus Liquid Silica Gel ümbris kaitseb teie nutitelefoni tõhusalt kahjustuste eest, näiteks põrutuse või kukkumise tagajärjel. Lisaks pakub kaasasolev karastatud klaas selle ekraanile usaldusväärset kaitset. Baseusega on su telefon turvaline – isegi kui see maapinnale kukub või koos võtmetega taskusse satub, ei juhtu sellega midagi!

Sisaldab:

  • Juhtum x1
  • Karastatud klaas x1
  • Puhastuskomplekt x1
Tootja Baseus
Nimi Vedel silikageeli korpus
Mudel ARIT020205
Materjal Silikoon
Värv Lavendel
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Plus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles