Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus USB-C to Lightning kaabel 2m (roheline)

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456484
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Cable Baseus CATLJK-B06

Baseus CATLJK-B06 USB-C to Lightning kaabel võimaldab kiiresti laadida kuni 20 W võimsusega Apple'i seadmeid. See toetab PD-protokolli ja ühildub muuhulgas ka iPhone 12 seeriaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on väga vastupidav ja spetsiaalne kiip tagab turvalise kasutamise. Veelgi enam, kaabel võimaldab teil andmeid edastada kiirusega kuni 480 MB/s.

Laadige oma iPhone vaid mõne minutiga

Kiirlaadimine tähendab, et saate 50% iPhone'i akust laadida umbes 30 minutiga, kasutades kaablit. Toode ühildub 18 W PD võimsusega, mistõttu on see ideaalne paljude Apple'i nutitelefonide toiteks alates 12-seeriast kuni 6S-ni. Olenemata sellest, millist telefoni te kasutate, see praktiline tarvik ei vea teid alt.

Täielik kasutajaohutus

Kaabli pistikute temperatuur hoitakse konstantsena, nii et sa ei pea muretsema nende ülekuumenemise ja telefoni aku kahjustamise pärast, isegi kui kasutad seda laadimise ajal. Kasutusohutust suurendab ka spetsiaalne kiip, mis reguleerib intelligentselt pinget ja voolu sõltuvalt laetavate seadmete tüübist, tagades seeläbi nende ohutuse.

Erakordne jõudlus

Täiustatud vasesüdamik on uskumatult tõhus juht, mis võimaldab teil seadmeid väga kiiresti laadida. Seda protsessi täiustab ka vastupidav esmaklassiline pistik, mis sobib ideaalselt teie iPhone'i porti ja istub kindlalt paigal, ilma et see lahti läheks või välja kukuks. Veelgi enam, lisatud kummikaitse kaitseb teie telefoni sisendit kriimustuste eest.

Kiire laadimine, kiire andmeedastus

Baseus Cafule seeria kaabel tagab mitte ainult kiire laadimise, vaid ka välkkiire andmeedastuse. Sellega saate faile seadmete vahel üle kanda kiirusega kuni 480 MB/s. Te ei pea igavesti ootama, kuni teie dokumendid, fotod või videod kopeeritakse iPhone'ist arvutisse või sülearvutisse – selle funktsionaalse tarvikuga kulub see vaid hetke!

Teenib teid palju aastaid

Toode avaldab muljet oma vastupidavusega. UV-kattega tsingisulam on vastupidav oksüdeerumisele ja pleekimisele. Punutud nailonist ümbris kaitseb kaabli õrna sisemust ja pikendab selle eluiga. See üllatab oma soliidsusega – seda ei pea painutama ega venima. Kõik see muudab selle väga kulumiskindlaks.

Bränd Baseus
Nimi Cafule seeria metallist andmekaabel tüüp C kuni IP
Mudel CATLJK-B06
Materjal Tsingisulam + punutud nailon
Värv Roheline
Võimsus PD 20W / PD 18W
Edastamise kiirus Kuni 480 MB/s
Pikkus 2 m
Sisendport USB-C
Väljundport Välk
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 20
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles