Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus USB-C kiirlaadimiskaabel Lightning Exploreri seeriale 2m, 20W (sinine)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1462445
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kiirlaadimiskaabel Baseus USB-C – Lightning Exploreri seeria, 2 m, 20 W (sinine)

Kiire laadimine, usaldusväärne turvalisus ja vastupidav disain – kõik see ootab teid Baseusega! Kaabel toetab 20 W kiirlaadimist, nii et teie iPhone'i laadimise taastamine ei võta kaua aega. Tänu sisseehitatud kiibile juhib kaabel temperatuuri, kaitstes ülekuumenemise või ülelaadimise eest. Ja see pole veel kõik! Vastupidav nailonist punutud konstruktsioon ja tugevdatud pistik tagavad, et kaabel kestab aastaid.

-Baseus/CATS010303/1

Kiire laadimine

Ärge raisake aega oodates, kuni nutitelefon on kasutusvalmis! Baseuse kaabel toetab 20 W kiirlaadimist, nii et laadimine ei võta kaua aega. Selle abil saate edukalt taastada toite paljudele Lightning-pordiga varustatud seadmetele, sealhulgas iPhone 14 või 13, iPad või iPod Touch 6.

-Baseus/CATS010303/2

Sea ohutus esikohale

Laadige oma seadet vabalt, muretsemata selle ohutuse pärast. Kaablil on sisseehitatud täiustatud kiip, mis jälgib pidevalt teie seadme temperatuuri, et vältida ülekuumenemist ja ülelaadimist. Kui laadimistemperatuur tõuseb liiga kõrgeks, katkestab kaabel kohe toite, kaitstes teie seadet. Lisaks näitab spetsiaalne märgutuli teile praegust töötemperatuuri, mis annab teile täieliku kontrolli laadimisprotsessi üle.

-Baseus/CATS010303/3

Teenib teid palju aastaid

CATS010303 on äärmiselt vastupidava disainiga. Nailonpunutis kaitseb kaablit usaldusväärselt mehaaniliste kahjustuste eest isegi pikaajalisel kasutamisel ning hoiab ära ka sassimineku. Tugevdatud pistik tähendab, et te ei pea muretsema pikaajalisest paindumisest põhjustatud purunemise pärast.

-Baseus/CATS010303/4

Tootja Baseus
Mudel CATS010303
Materjal PC+nailon
Värv Sinine
Pikkus 2 m
Intensiivsus 2.4A
Võimsus 20 W
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Liides USB-C välguni
Omadused
Korpuse mudel
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB-C – välk
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles