Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus USB-C kiirlaadimiskaabel Lightning Exploreri seeriale 20 W (roosa)

  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1462398
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SM Baseus kiirlaadimiskaabel

Laadige oma varustus kiiresti ja ohutult. Baseus Exploreri kaabel on varustatud temperatuuri reguleerimise kiibiga ja tarbib maksimaalselt 27W võimsust, nii et te ei pea igavesti ootama, et teie seadmed oleksid töö jätkamiseks valmis. Lisaks võimaldab see faile edastada kiirusega 480 Mbps ja selle usaldusväärne koostekvaliteet muudab toote vastupidavaks.

-Baseus/CATS010304/1

Laadimine ja andmeedastus

Nautige Baseus Exploreriga kiiret laadimist. Kaabli maksimaalne väljundvõimsus on 27 W, mis tagab teie seadmete välkkiire laadimise. iPhone 14 saavutab 50% umbes 30 minutiga. Toode ühildub ka vanemate iPhone mudelite, iPadi ja iPodi juhtmevabade kõrvaklappidega. Lisaks saate kaablit kasutades faile kopeerida kiirusega 480 Mbps.

-Baseus/CATS010304/3

Ohutu kasutamine

Baseus Explorer laadib teie seadmeid mitte ainult kiiresti, vaid ka ohutult. Sellel on sisseehitatud topeltkiip, mis jälgib temperatuuri ja hoiab ära seadme ülekuumenemise ja ülelaadimise. Lisaks teavitab märgutuli sobivat värvi tööolekust. Kui seadme temperatuur on liiga kõrge, siis laadimine peatatakse. Nii saate oma seadet turvaliselt laadida ka öösel.

-Baseus/CATS010304/2

Kindel ehituskvaliteet

Baseus Explorer jääb teie juurde pikaks ajaks. Tinast vasksüdamik ja topeltplaat tagab kiire ja stabiilse laadimise ilma häireteta. Lisaks takistab kaabli ja pordi vaheline spetsiaalne tugevdus kaabli purunemist ning pistik on oksüdatsiooni- ja kriimustuskindel. Nailonpunutis omakorda annab täiendava vastupidavuse. Lisaks muudab komplekti kuuluv Velcro toote hoiustamise lihtsamaks.

-Baseus/CATS010304/4
Tootja Baseus
toote kood CATS010304
Värv roosa
Materjal nailon, arvuti
Kaal OKEI. 82 g
Võimsus 20 W/27 W
Pikkus 2 m
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Liides USB-C välguni
Omadused
Korpuse mudel
Laadimisvõimsus (W) 20
Pikkus 2 m
Värv roosa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles