Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus USB-A kiirlaadimiskaabel Lightning Exploreri seeriale 1m, 2,4A (roosa)

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1462401
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SM Baseus kiirlaadimiskaabel

Laadige oma varustus kiiresti ja ohutult. Baseus Exploreri kaablil on temperatuuri reguleerimise kiip ja see kasutab 2,4 A voolu, nii et te ei pea igavesti ootama, kuni teie seadmed on kasutusvalmis. Lisaks võimaldab see faile edastada kiirusega 480 Mbps ja hea töötlus tähendab, et toode on vastupidav.

-Baseus/CATS010004/1

Laadimine ja andmeedastus

Nautige Baseus Exploreriga kiiret laadimist. Kaabel kasutab voolu 2,4 A, mis tagab seadmete kiire laadimise. Nüüd saate oma iPhone'i kiiresti laadida! Toode ühildub ka iPadi ja iPodi juhtmevabade kõrvaklappidega. Lisaks saate kaabli kaudu faile kopeerida kiirusega 480 Mbps.

-Baseus/CATS010004/4

Ohutu kasutamine

Baseus Explorer laadib seadmeid mitte ainult kiiresti, vaid ka ohutult. Sellel on sisseehitatud topeltkiip, mis jälgib temperatuuri ning hoiab ära seadme ülekuumenemise ja ülelaadimise. Lisaks teavitab märgutuli vastavat värvi tööolekust. Kui seadme temperatuur on liiga kõrge, siis laadimine peatub.

-Baseus/CATS010004/2

Kindel ehituskvaliteet

Baseus Explorer jääb teie juurde pikaks ajaks. Tinatud vasest südamik ja topeltkate tagavad kiire ja stabiilse laadimise ilma häireteta. Lisaks takistab spetsiaalne tugevdus kaabli ja pordi vahel kaabli purunemist ning pistik on oksüdatsiooni- ja kriimustuskindel. Nailonpunutis omakorda annab täiendava vastupidavuse. Lisaks teeb küljes olev Velcro toote hoiustamise lihtsaks.

-Baseus/CATS010004/3
Direktor Baseus
toote kood CATS010004
Värv roosa
Materjal nailon, arvuti
Kaalud umbes 56 g
Intensiivsus 2.4A
Pikkus 1 m
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Liides USB välgu külge
Omadused
Korpuse mudel
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv roosa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles