Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus universaalsed sülearvuti jalgade alused (2 tk) hallid

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457751
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Universaalne sülearvuti alus Baseus

Suurendage oma mugavust sülearvuti kasutamisel Baseuse kaubamärgi universaalsete alustega. Mugavad ja vastupidavad, võimaldavad reguleerida sülearvuti asendit, lisaks soodustavad soojuse hajumist ja pakuvad maksimaalset mugavust. Need on ka laialdaselt ühilduvad ja neil on libisemiskindel pind, mis tagab teie sülearvuti stabiilsuse. Samuti ei jäta need jälgi ega kriimusta seadmete pinda.

Teie mugavuse huvides

Komplektis on kaks alust, tänu millele tagate 12-kraadise vaatenurga ja hoolitsete sülearvutiga töötades hea kehahoiaku eest. Oluline on see, et statiividel on kaks positsioneerimisviisi, mis võimaldavad reguleerida nende kõrgust ja valida 18 või 28 mm vahel. Toode mitte ainult ei suurenda mugavust, vaid tagab ka tõhusa soojuse hajumise.

Hästi kujundatud

Alused on äärmiselt õhukesed ja kerged, kuid tagavad, et teie sülearvuti on stabiilne, nii et te ei pea muretsema selle kukkumise, võnkumise või võnkumise pärast. Teine eelis on liim, mis tagab kõrge nakkuvuse, jätmata seadme pinnale jälgi. Jalade paigaldamiseks kulub vaid mõni sekund ja need sobivad laialdaselt 13-tollise või suurema sülearvutiga.

Tootja Baseus
Nimi Universaalne sülearvuti alus.
Mudel LUZC000013
Värv Hall
Materjal Tsink sulam
Kaal 30 g
Paksus 5 mm
Ühilduvad sülearvutid 13 tolli ja rohkem
Stendide arv kaasas 2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles