Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Tungsten Gold 240 W USB-C–USB-C kaabel 2 m (must)

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1462246
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Tungsten Gold 240 W USB-C–USB-C kaabel, 2 m pikk (must).

Nautige oma seadmete kiiret laadimist ja edastage faile koheselt. Baseus Tungsten Gold kaabel annab võimsust kuni 240 W ja andmeedastuskiirus ulatub 480 Mbps-ni. Samas on toode ülimalt vastupidav ja kahjustustele vastupidav. Sellel on ka laialdane ühilduvus – sellega saab hõlpsasti laadida enamikku USB-C-pordiga varustatud seadmeid.

-Baseus/CAWJ040101/6

Kiire laadimine

Unustage pikad ootamised, kuni teie seadmed on kasutusvalmis. Baseuse kaabel annab kuni 240 W võimsust ja toetab uusimat PD3.1 kiirlaadimisprotokolli, nii et nutitelefoni laadimine võtab vaid hetke!

-Baseus/CAWJ040101/2

Turvalisuse huvides

Baseus Tungsten Gold kaabel võimaldab laadida valitud seadmeid mitte ainult kiiresti, vaid ka ohutult. Kui see on enamiku sellega ühendatud seadmete toiteallikast taastanud, lülitub see automaatselt varulaadimisele. See kaitseb akut kahjustuste eest ja pikendab selle kasutusiga! Lisaks on sellel sisseehitatud kiip, mis tunneb arukalt ära ühendatud seadmed ja kohandab laadimisparameetreid neile sobivaks.

-Baseus/CAWJ040101/4

Kiire failiedastus

Baseuse abil saate nautida ka kiiret failiedastust. Tungsten Gold kaabel tagab andmeedastuskiiruse kuni 480 Mbps. See võimaldab teil valitud fotosid, dokumente või videoid kohe kopeerida. Pole enam lõputut ootamist – edastage failid kiiresti ja säästke aega!

-Baseus/CAWJ040101/3

Täiustatud disain

Kaabli pistikud on kulumis- ja korrosioonikindlad ning vastupidavad tinatud vasktraadid tagavad stabiilse ja usaldusväärse signaaliedastuse. Toode on varustatud ka nailonpunutisega, mis kaitseb seda kahjustuste eest ja muudab selle vastupidavamaks. Ärge kartke seda painutada ega tõmmata! Veelgi enam, kaabli kõige tundlikumad lõigud said täiendava kaitse kvaliteetse TPE-plasti eest.

-Baseus/CAWJ040101/5
Tootja Baseus
Nimi Volframkuldne kaabel andmete kiireks laadimiseks
Mudel CAWJ040101
Värv Must
Tüüp USB-C kuni USB-C
Võimsus 240 W max.
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal Tsingisulam + nailonist punutis
Pikkus 2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 240
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles