Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus T2 Pro Bluetooth-jälgija kaelapaelaga (valge)

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456948
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus T2 Pro kahjukaitseseade

Kas lähete puhkusele ja kardate pagasi kaotada? Või äkki läheb teie laps suvelaagrisse ja soovite tema turvalisuse eest hoolitseda? Baseus T2 Pro Bluetooth lokaator jälgib esemeid reaalajas ja hoiab ära nende kadumise ning tagab ka laste ja vanurite ohutuse rahvamassis. Aku tööiga on 365 päeva ja vali äratus aitab teil asukohta leida. Kaasasolev juhe teeb toote paigaldamise lihtsaks.

Kiire asukoha määramine

Kinnitage lokaator konkreetse eseme külge, et te seda enam kunagi ei kaotaks. Kui olete selle levialas, piisab ühest nupust Baseus Smart rakenduses, et käivitada 90 dB häire. Nii leiate oma kadunud esemed koheselt üles ilma pikkade otsingute ja stressita.

Pikk tööaeg

Baseus T2 Pro eristab selle ülipikk tööiga. Lokaator on varustatud CR2032 akuga, mis tagab kuni 365 tööpäeva. Nii ei pea te muretsema äkilise tühjenemise pärast, mis raskendab kadunud asjade leidmist enne olulist väljasõitu.

Kasulik kaart

Kui kaotate kontakti konkreetse esemega, aitab rakenduses olev kaart teil seda leida. Sellel saate kontrollida kadunud eseme viimast asukohta, mis muudab selle leidmise palju lihtsamaks. See funktsioon töötab autos hästi – jätke lokaator sinna sisse ja jälgige auto asukohta reaalajas. Rakenduse abil saate korraga kasutada piiramatut arvu lokaatoreid.

Kadumise vastane alarm

Baseus T2 Pro Bluetoothi lokaator toetab kahesuunalist signaalimist, et vältida signaali kadu. Kui teie mobiilseadme ja asukoha määraja vaheline kaugus ületab 30 meetrit õues ja 10 meetrit siseruumides, kostab automaatne alarm, mis annab märku ohutu kauguse ületamisest.

Suurem ohutus lastele ja eakatele

Locator lihtsustab oluliselt näiteks lapse või eaka eest hoolitsemist rahvarohkes kaubanduskeskuses osteldes. Piisab, kui pista see inimese taskusse ja kui see inimene eemaldub, annab nutitelefon alarmi. Oluline on märkida, et see funktsioon töötab ka vastupidi: laps või vanur saab helistada hooldajale. Seda hõlbustab lihtne nupp lokaatoril.

Bränd Baseus
Nimi Baseus T2 Pro kahjukaitseseade
Mudel T2 Pro
Materjal PC
Värv Valge
aku tüüp Liitium-ioon
Aku mahutavus 240 mAh
Aku kestvus OKEI. 365 päeva
Nimivool 3,3 mA
Võimsus 10 mW
Nimipinge 3 V
Helitugevus 80–100 dB
Mõõtmed 32 x 35 x 8 mm
Kaal 5 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles