Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Synthetic Fiber Series magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks (must) + karastatud klaas + puhastuskomplekt

  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1461408
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse sünteetilisest kiust seeria magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks (must) + karastatud klaas + puhastuskomplekt

Baseus Synthetic Fiber Series ümbris pakub usaldusväärset kaitset juhuslike kukkumiste ja kriimustuste eest. See sobib ideaalselt iPhone 14 Proga ja sisseehitatud magnetid võimaldavad juhtmevaba laadimist. See on vastupidav kulumisele, rasvaplekkidele ja sõrmejälgedele ning on katsudes äärmiselt meeldiv. Pakett sisaldab ka karastatud klaasi, mis suurendab veelgi nutitelefoni turvalisust.

-Baseus/ARQW000101/1

Usaldusväärne kaitse teie nutitelefonile

Võite olla kindel, et teie nutitelefon on turvaliselt kaitstud! Baseus Synthetic Fiber ümbris kaitseb ideaalselt teie seadet ja kaamera objektiivi kriimustuste ja kahjustuste eest. Tugevdatud servad pakuvad teie telefonile suurepärast kaitset ja taluvad ka kukkumisi. Selle valmistamisel kasutati kvaliteetseid materjale, mis tagavad erakordse vastupidavuse.

-Baseus/ARQW000101/2

Ideaalne sobivus

Korpus loodi iPhone 14 Pro jaoks. See sobib ideaalselt teie nutitelefoniga ja täpselt lõigatud nupuavad muudavad selle kasutamise lihtsaks. Samuti ei blokeeri see juurdepääsu laadimispordile. Korpus on väga õhuke, nii et te isegi ei tunne selle kohalolekut! Spetsiaalne oleofoobne kate hoiab ära sõrmejälgede ja rasvaplekkide teket. Nii et teie iPhone näeb alati suurepärane välja!

-Baseus/ARQW000101/3

Hoolikalt läbimõeldud disain

Te ei pea enam muretsema seadme ülekuumenemise pärast – tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele hajutab ümbris soojust tõhusalt. Baseuse ümbris ühildub juhtmevabade laadijate, induktiivse laadimise toitepankade või turvahälli kujundusega, kõike seda tänu selle 38 sisseehitatud neodüümmagnetile. Nii saad telefoni vabalt laadida ilma korpust eemaldamata.

-Baseus/ARQW000101/4

Kaasas

  • toimumas
  • kurnatud klaas
  • puhastuskomplekt
Tootja Baseus
Nimi Sünteetilise kiu seeria
Mudel ARQW000101
Värv Must
Sobib iPhone 14 pro
Materjal TPU + sünteetiline kiud
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Pro
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles