Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Superme USB-autolaadija, USB-C, 100W (must)

  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456187
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Baseus CCZX-01

Kas teie telefon või sülearvuti on reisi ajal surnud? Nüüd pole see enam probleem! Baseuse autolaadija on varustatud 2 pesaga – USB-C ja USB, mis võimaldab kiirelt laadida kuni 2 seadet korraga! Selle maksimaalne võimsus ulatub 100 W-ni. Toode ühildub enamiku 12–24 V pingega autodega ning tagab tänu kasutatud tehnoloogilistele lahendustele ohutu kasutamise. Laadija on varustatud ka praktilise digikuvariga.

Kiire laadimine kahele seadmele korraga

Enam pole vaja oodata, kuni üks seade laadib, enne kui ühendate teise. Laadija CCZX-01 on varustatud USB-C (max 100W) ja USB (max 30W) portidega. Üheskoos saavad need laadida maksimaalselt 65W + 30W. Lihtsalt ühendage nendega näiteks sülearvuti ja telefon, et nautida nende kiirlaadimist!

See laadib teie sülearvuti või telefoni koheselt.

Laadija ühildub enamiku populaarsete kiirlaadimisprotokollidega, nagu PPS, PD3.0, QC3.0, SCP, FCP ja AFC. Nii saavad teie seadmed kiiresti uuesti kasutusvalmis olla! MateBook X Pro täislaadimiseks kulub vaid umbes 153 minutit. Mate 40 Pro puhul kulub selleks vaid umbes 74 minutit!

Kasutusohutus

Te ei pea muretsema oma seadmete kahjustamise pärast. Baseuse autolaadija on varustatud topeltkiibiga, mis pakub tõhusat kaitset muuhulgas liigvoolu, ülepinge ja lühise eest. Uus ja täiustatud soojuse hajumise süsteem kaitseb seda veelgi ülekuumenemise eest ja tagab tõhusama laadimise. Teie seadmed on kaitstud ka ülelaadimise eest.

Juurdepääs teabele hõlpsasti sisseehitatud ekraaniga

Seade jälgib reaalajas aku pinget, väljundpinget ja väljundvõimsust. Vastavad väärtused kuvatakse laadija hõlpsasti loetaval digitaalsel ekraanil, nii et saate igal ajal kontrollida, kas kõik töötab korralikult. Ekraani värskendatakse iga 5 sekundi järel. See tagab, et teil on alati juurdepääs uusimale teabele.

Lai ühilduvus ja usaldusväärne jõudlus

Laadijat saate edukalt kasutada enamikus 12–24 V sõidukites, alates sõiduautodest kuni veoautodeni. Selle kullatud pistikud vähendavad takistust ja suurendavad tundlikkust. Seade sobib suurepäraselt sigaretisüütaja pesasse ning selle spetsiaalselt disainitud piklikud libisemiskindlad elemendid tagavad usaldusväärse ühenduse ja erakordse stabiilsuse – isegi löökaugud, augud, kiirusepuud või äkkpidurdus ei sega seda.

Bränd Baseus
Nimi Superme autolaadija digitaalse ekraaniga
Mudel CCZX-100C
Materjal Plast + metall
Sissepääs 12-24 VDC
USB väljund 5V-4,5A, 4,5V-5A, 5V-3A, 9V-3A, 12V-2,5A, 20V-1,5A
USB-C väljund 5V-3A, 9V-3A, 12V-3A, 15V-3A, 20V-5A
Kogu väljundvõimsus 65 W+30 W
Värv Must
Mõõtmed o37x69mm
Kaal Umbes 39 g
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 100
Ühenduse tüüp
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles