Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Superior Series USB-mikro-USB-kaabel, 2A, 2m (must)

  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456079
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Cable Baseus CAMYS-A01 USB-mikro-USB

Vastupidav Baseuse USB-mikro-USB-kaabel on asendamatu nii kodus, tööl kui ka teel olles. Annab laadimisvoolu kuni 2A ja andmeedastuskiirust kuni 480 Mbit/s. Vastupidav kahjustustele ja kulumisele – teenib teid pikka aega hästi. Kaasasolev Velcro kinnitus aitab teil kaablit hoida ja transportida.

Teie seadmete kiire laadimine

Toode pakub kohest laadimist kuni 2A vooluga. Enam ei pea te igavesti ootama, kuni teie seadmed on taas kasutamiseks valmis! Kaabli usaldusväärse töö eest vastutab neljasüdamikuline tinatatud vasesüdamik. Muuhulgas tagab see väiksema takistuse ja seega ka stabiilsema ja kiirema laadimise.

Lai ühilduvus

Kuidas on kaabel igas kodus kasulik? Selle lai ühilduvus! Seda saab edukalt kasutada erinevate mikro-USB-pordiga varustatud seadmete toiteks. Muuhulgas laeb see valitud nutitelefone ja tahvelarvuteid, lauaventilaatoreid ja lampe, akusid ja isegi väikseid triikraudu!

Edastage faile kiiresti

Kaabli abil saate oma seadmeid mitte ainult kiiresti laadida. Toode võimaldab ka andmeedastust kiirusega kuni 480 Mbps. Kas soovite kopeerida palju fotosid või salvestada suure filmi? Pole probleemi! Baseuse kaabliga edastate koheselt kõik vajalikud failid.

Suur jõudlus

Kaabel üllatab teid oma vastupidavusega. Tänu tugevdatud konstruktsioonile on see uskumatult paindlik ja paindumiskindel. See on valmistatud ABS plastikust, mis on äärmiselt kriimustus- ja pleekimiskindel. Kaabel on valmistatud paksust TPE-st – seda pole lihtne katki teha ega venitada.

Kohandatud teie vajadustele

Saadaval on 2 kaabli pikkuse valikut - 1m ja 2m. Valige endale sobiv ja nautige kasutusmugavust kõikjal, kus viibite. Toode on kasulik kodus, tööl ja puhkusel – see võimaldab mugavalt laadida seadmeid ja edastada faile peaaegu kõikjal. Saate seda kasutada ka autos, näiteks telefoni toiteks sõidu ajal.

Bränd Baseus
Nimi Superior-seeria kiirlaadimise andmekaabel
Mudel KAMIS-A01
Materjal ABS+TPE
Praegune 2A max.
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Pikkus 2 m
Värv Must
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 10
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB-A - MicroUSB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles